Видеоревю: iPhone 8 Plus дава много повече от очакваното

Когато става въпрос за думичката Plus, добавена към моделите на iPhone, трябва да сме готови за много повече от увеличен размер на телефона и на неговия дисплей. Няколко характеристики отличават този модел и го открояват като истински голям плюс в портфолиото на Apple – iPhone 8 Plus.

В случая iPhone 8 Plus разполага с 5,5-инчов дисплей и резолюция от 1080 на 1920 пиксела. В допълнение дисплеят работи с True Tone технология, която ни дава още по-завладяваща и впечатляваща картина.

Новият процесор, интегриран в модела, е A11 Bionic. Той има 6 ядра и е до 70% по-бърз от предходния процесор A10 Fusion.

Добавени са две 12MP камери на гърба – една широкоъгълна и една с телеобектив. Моделът разполага с възможност за двойно оптично увеличение  и десетократно цифрово, както и със специална функция за заснемане на портрети.

Друга голяма екстра е видеозаписът на забавен каданс от 300 кадъра в секунда във Full HD резолюция. Тези клипчета осигуряват възможността да уловите всеки ключов момент и да запазите всички фини детайли на картината.

Стъкленият гръб дава възможност за безжично зареждане – функция, която става все по-любима на потребителите.

Вижте още плюсове от iPhone 8 Plus в нашето видеоревю.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*