Какво гледат мъжете в YouTube

Дойде време да обърнем внимание и на мъжката половина на планетата! Докато жените ентусиазирано и шумно коментират новите модни тенденции, облекла, гримове и какви ли не други неща, мъжете съвсем кротко и „по мъжки“ следят своите любими теми. Надникнахме в класациите на сайта за видеосподеляне YouTube с голямо любопитство – какво ли пък вълнува мъжете там? Ето и едни от най-следените канали на различни теми… И да, за да не убием интригата не включихме каналите с красиви дами, облечени в дрехи, изработени от малки количества плат J

The Hoonigans

С над 1 млн. последователи The Hoonigans се нареждат винаги на челни места в класациите за канали, свързани с коли. Екипът следи моторните спортове и екстремните автомобилни преживявания, а и създава такива. Автомобилите, които попадат в кадър са атрактивни, независимо дали става дума за чисто нови модели или за ретро класики. Основно внимание се обръща и на това, което се „крие” под капака. Един от създателите на The Hoonigans е Кен Блок – професионален рали състезател, а екипът включва цял списък от известни негови колеги.

мъжете Какво гледат мъжете в YouTube А1 Блог

Football Daily

Пренасяме се в друга тема любима на мъжете – спорта, и най-гледаният в България – футбола. Каналът Football Daily също може да се похвали с над 1 млн. последователи и почти 500 млн. гледания. Екипът следи последните новини, отразява и ги коментира, а разбира се, не липсват и забавни класации с интересни моменти от различни мачове.

мъжете Какво гледат мъжете в YouTube А1 Блог

Fun Fun Function

Матиас Йохансон, който стои зад този канал, не може да се похвали с 1 млн. последователи. Със скромният брой от почти 109 хил. обаче достига до над 4 млн. гледания. С какво ги е привлякъл? Една от най-нашумелите и съвременни професии – програмирането. След 10-годишен опит, който включва и работа за световни компании, през 2015 г. Матиас създава канала си. Той съчетава различни уроци по програмиране, споделя опит от практиката си и забавни ситуации, с които се е сблъсквал.

PewDiePie

Говорейки за топ YouTube канали на мъжки теми, няма как да пропуснем PewDiePie. Едва ли има мъж, който поне някога е играл компютърни игри, да не знае за него. Той разбива класациите с над 57 млн. последователи и над 16 млрд. гледания. Какво прави? Забавлява се! Или по-конкретно казано – играе компютърни игри, а реакциите му са безценно забавни. Разбира се, разнообразява съдържанието си с различни предизвикателства, като едно от най-популярните е „You laugh, you lose!” („Ако се засмееш – губиш“), в което гледа смешни клипчета и се старае да не реагира.

Dude Perfect

мъжете Какво гледат мъжете в YouTube А1 Блог

Връщаме се в света на спорта, където петима приятели го съчетават с много забавление.  Точно затова могат да се похвалят с над 23 млн. последователи и над 3 млрд. гледания. Те си поставят предизвикателства в различните спортове, които човек трудно може да изпълни. Като например това, в което с лък и стрела стрелят по далечни обекти… и уцелват.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*