Джаджи, които улесняват шофирането

За някои шофирането е просто начин да стигнат от точка А до точка Б. Други се наслаждават на това, а трети дори се освобождават от стреса по този начин. Факт е обаче, че шофьорите най-често го правят, за да свършат дадена работа по-бързо.

Днес насочваме вниманието към автомобилите и няколко джаджи, които улесняват шофирането. Да, и ние първо се сетихме за зарядно, Bluеtooth слушалка, държач за телефона и GPS, но знаехте ли за тези:

Рутер за кола

Вече не можем без интернет. Дори и в колата. Рутерът се закача в запалката на автомобила и позволява всеки пътник да ползва добър 4G интернет удобно, докато пътува.

Проектор

Трудно ви е понякога да държите очите си на пътя, вместо към смартфона, нали? По време на шофиране трябва да следите пътната обстановка, да внимавате, но той все сигнализира за нови имейли и съобщения… как да му устои човек. Е, с устройства като Navdy Car HUD ще се справите с проблема. Navdy е устройство, което се закрепя на таблото точно над кормилото, свързва се чрез Bluetooth към телефона и благодарение на системата HUD (heads-up display) проектира информация от смартфона точно пред очите ви.

Душ за из път

Всички обичаме автомобилът ни да блести в цялата си прелест, но знаете, че няма как това да се случи дълго и ефектът от автомивката не се задържа за дълго. RoadShower решава този проблем, като ви позволява да носите душа със себе си. Устройството е малка цистерна с помпа и душ и се закача на тавана на автомобила. Не само това, а и позволява да стоплите водата до определена температура със слънчева светлина, което значи, че и вие можете да се измиете без проблем. Особено подходящо за дълъг път и къмпингуване.

Знаци от колата

Повечето шофьори добре познават начините да комуникират помежду си, използвайки само мигачи, аварийни светлини и фарове. Drivemocion LED Car Sign обаче ни дава възможност да бъдем доста по-експресивни. Накратко, това е малка джаджа, която се закача на задното стъкло и може да показва различни емоции чрез емотикони – поддържа до 16 личица. В края на деня, прибирайки се от работа, защо да не усмихнете някого или пък да напомните на този зад вас, че не спазва достатъчна дистанция?

По-чист въздух в колата

Особено за онези, които прекарват много време на дълъг път в автомобила, това устройство може да бъде от голяма полза. NEWSKY Car Auto Air Ionizer елиминира лошите миризми, вредните газове, прах и други вредни емисии чрез специална технология. С по-чист въздух мозъкът ни работи много по-добре и лесно се концентрира. А какво по-важно от това на пътя?

Шофирането може да бъде приятно и удобно изживяване, като си осигурите комфорта, който ви е нужен. Понякога той не зависи само от удобствата на автомобила, но и от обстановката, която вие сами ще си създадете. Не забравяйте обаче – сигурността на първо място! Човешкият живот струва много повече от това да закъснеете с отговора на съобщение.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*