Задължителните приложения за спортни фенове

Мобилните приложения са нещото, което носи персонализация на нашите смартфони и ги прави удобни на база на индивидуалните нужди. Без всичките приложения нашите умни телефони определено нямаше да бъдат толкова умни, а мобилното устройство щеше да ни служи доста по-ограничено.

От рецепти, през платформи за резервация на хотели и поръчка на таксита, фитнес тракери и споделени семейни календари – ако търсиш нещо, то със сигурност ще има мобилно приложение по темата!

Същото съвсем логично важи и за спортните фенове, които имат щастието да избират между голямо разнообразие от приложения, които да ги държат запознати с всичко случващо се около любимия спорт, първенство, състезател или отбор – само с няколко докосвания на дисплея!

приложения Задължителните приложения за спортни фенове А1 Блог

Но кои са най-добрите спортни приложения? Отговорът няма как да е еднозначен, но в следващите редове ще се опитаме да дадем нашите предложения.

Приложения за големите спортни фенове

Много са спортните фенове, които се интересуват от всякакви спортове. Няма футбол тази вечер? Няма проблем, Световното по петанк ще свърши работа! За всички тях са необходими апликации, които предлагат всичко най-актуално от света на спорта. А изборът не е никак малък.

Не са много медиите, които могат да се похвалят с прецизната информация и качеството в статиите на BBC Sport (Android, iOS). Официалната апликация на спортното подразделение на BBC може да се похвали с опростена и интуитивна визия, в която се залага на всички най-актуални новини от повечето популярни спортове, както и възможност за показване само на съдържанието, което интересува потребителя.

приложения Задължителните приложения за спортни фенове А1 Блог

Телевизионният спортен гигант ESPN (Android, iOS).също може да се похвали с отлично приложение, в което имате възможност да следите всички новини, резултати на живо, а за популярните отвъд Океана спортове като баскетбол и хокей получавате и ексклузивни видео репортажи. Иначе имате възможност да зададете любимите си първенство, отбори и спортисти и да следите удобно всичко случващо се с тях.

Към индивидуалните желания е насочено и приложението на Bleacher Report (Android, iOS). Чрез лесен избор на любимите спортни теми получавате богат списък от статии, снимки и видеа за темите, които ви вълнуват. Не са пропуснати и резултати и статистика, а има и опция за нотификации за най-важното и извънредно в света на спорта.

Eurosport (Android, iOS) и Yahoo Sports (Android, iOS) пък са подходящи за спортните маниаци, които искат да са в течение с всичко случващо се.

Що се отнася до спортните новини в България, сайтовете Gong.bg (Android, iOS) и Sportal.bg (Android, iOS) са лидерите на информация у нас. И двата портала имат свои приложения, които предлагат най-важните и актуални новини, както и богато видео съдържание.

Резултатите на живо

Едно от най-важните “оръжия” за спортните фенове са приложенията за резултати на живо. Чрез тях можеш да следиш на живо резултатите на любимите отбори и спортисти. Сред тях нашият фаворит е Flashscore (Android, iOS), който има и българска версия. Най-важното при него е, че осигурява резултати от изключително много спортове.  Освен това разполага и с богати статистически данни преди и след събитията, а за най-популярните спортове като футбола предлага дори коментари на живо и статистика по време на двубоите.

Други отлични варианти са SofaScore (Android, iOS) и класическият Livescore (Android, iOS), който предлага много лека и бърза версия, но е само за футбол.

За всекиго по нещо

Разбира се, има и много фенове на отделни спортове, които искат да се информират набързо чрез телефона си. Апликациите за Царя на спортовете са изключително много, а ние бихме отличили All Football (Android, iOS), който е пълен с горещи новини, експертни анализи и любопитки от социалните медии. Soccerway (Android, iOS) пък е царството за всички, които обичат статистически данни и които искат да си помогнат с информация за по-точни залагания например.

приложения Задължителните приложения за спортни фенове А1 Блог

За следящите случващото се с Григор Димитров и тенис елита подходящи са приложенията LiveTennis (Android, iOS) – всички възможни ранглисти на живо и ATP/WTA Live (Android, iOS) – за резултати и статистика на момента. Баскетболните хора могат да разчитат на приложението на NBA (Android, iOS), а като цяло приложенията на официалните първенства и лиги ви пренасят бързо във всеки спорт, от който се интересувате.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*