Видеоревю: iPhone X – Поглед в бъдещето

Най-горещият смартфон на 2017-а година е вече тук. iPhone X е един истински поглед в бъдещето на смартфоните и определено задава стандарта за качество за следващото десетилетие не само на Apple, но и на всички останали производители.

Дългоочакваният iPhone X се отличава с изцяло нов дизайн за марката – 5.8-инчовият Super Retina HD дисплей го прави както по-тесен, така и по-къс в сравнение с iPhone 8 Plus.

iPhone X използва новото поколение процесор на Apple – A11 Bionic, който буквално отвя в тестове процесорите на всички останали смартфони на пазара в момента. Неговата мощност позволява машинно самообучение, използване на добавена реалност и едновременно ползване на всички приложения от най-ново поколение.

Предната камера и нейната TrueDepth функция са истински game changers. TrueDepth има две много интересни нови приложения – FaceID и Animojis. Първото позволява на смартфона безпроблемно да разпознава лицето на своя собственик и достойно замества пръстовия отпечатък като най-лесния начин за отключване на телефона. Вече е достатъчно само да го погледнете, за да получите достъп до своя телефон. Второто пък представлява анимирани емотикони, които копират израженията, които правите пред камерата. Може това да изглежда незначително, но всъщност прави чатенето с приятели страшно забавно.

Голяма разлика прави е липсата на home-бутона, като неговите функции са заменени с движения с приплъзване на пръстите. Това е драстична промяна за почитателите на iPhone, с която ще е нужно известно време за свикване. Друга новост на революционния iPhone X е функцията за запис на видео в 4K резолюция с 60 кадъра в секунда.

Разберете още за новите функции на iPhone X в нашето видеоревю.

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*