Да спечелиш iPhone X с един клик

Тя се казва Фреди Панчева и е от София. Наш клиент е от 11 години, а отскоро и горд собственик на чисто нов iPhone X. Как успя ли – с един клик и с доза късмет. Оказа се, че Фреди е под №100 000 в списъка с клиентите на нашия онлайн магазин и нямаше как да останем безучастни към този факт. Срещнахме се с нея в един от нашите магазини, за да ѝ подарим може би „най-горещия” телефон на 2017 г. и да си пожелаем приятни празници.

„Клиент съм на Мтел от 11 години, а това е първата ми покупка от вашия онлайн магазин”, споделя тя и добавя, че не знае много за iPhone X. „Чувам, че младите адски много се вълнуват от този смартфон, че е чисто нов модел, с нови технологии. Лично аз не съм се интересувала много от него.”

iPhone Да спечелиш iPhone X с един клик А1 Блог

„Самата аз ползвам от старите модели на Nokia, с който съм свикнала – моят син ми я подари преди време за Нова година. Сега тъкмо ще имам възможност да му върна жеста и да го зарадвам за празниците с iPhone X,” доверява ни Фреди и ни пожелава винаги да стремим да бъдем по-добри и по-иновативни в това, което правим.

За mtel.bg

През 2001 г. станахме първия телеком у нас с онлайн магазин, а в момента mtel.bg все още е единственият на пазара, който е отворен за всички потребители, а не само за настоящи клиенти.

На mtel.bg потребителите могат да се абонират за мобилни и фиксирани услуги и да поръчат смартфони, лаптопи, телевизори и други технологични устройства на изгодни цени. В допълнение всеки месец в електронния ни магазин се предлагат продукти на намалени цени, валидни единствено при покупка онлайн. При сключване на двугодишен договор пък клиентите ползват специална отстъпка от една месечна такса.

За финал

Не винаги трябва да пренебрегваме обаждания от непознат номер – може да ни търсят с новината, че сме спечелили чисто нов смартфон. И да, никога не е късно да вземете обикновен телефон на вашите – не знаете кога ще решат да ви върнат жеста с последен модел iPhone.

Още по темата

  1. Здравейте аз бих искала да спечеля ако може 3 айфона 11 про макс един плеистейшън 4 про и един лаптоп афон най новия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*