Имам час при влогъра: Повелителите на модните тенденции

Дами, знаем, че често се чудите какво да облечете. „С това май не изглеждам добре“ и „Тази блузка с какво да я съчетая?“ са редовни мисли, изпреварвани най-вече с „Ух, тази пъпка кога се появи?!“. Не е лесно, разбираме ви!

За щастие едни млади момичета се грижат да улеснят такива като нас, които не само не знаят какво да облекат, но и не са майстори с четката за грим. Запазете си „час при влогъра“ и тази седмица и почерпете информация от „повелителите на модните тенденции“!

Представяме ви 5 влога на красиви млади дами, които спасяват и най-неспасяемите случаи.

Zoella

С над 12 милиона последователи в YouTube британската красавица се превръща от интернет сензация през 2009 г. в млад предприемач няколко години по-късно. През 2014-а излиза дебютният й роман „Girl Online”, следван от още две продължения. Не след дълго се появява и личната й линия козметика за красота „Zoella Beauty”. Заедно с всичко това, тя все още активно поддържа влога си, давайки полезни модни съвети за всеки сезон.

влогър Имам час при влогъра: Повелителите на модните тенденции А1 Блог

Зоела

Dulce Candy

влогър Имам час при влогъра: Повелителите на модните тенденции А1 Блог

Дулсе Кенди

С малко над 2 милиона последователи, Dulce Candy обръща повече внимание на „направи си сам“ начините за гримиране, прически и разкрасяване. Тя също издава книга „The Sweet Life”, в която разказва за пътя на успеха си и уроците, които учи. Освен като „модно гуру“, както я наричат в много лайфстайл издания, тя поддържа и DulceCandyTV – YouTube канал, в който разказва за живота си и споделя любопитни и полезни неща с феновете си.

Annalee and Jesse

Те са женена двойка с общ YouTube канал. И преди да ви се е сторило клише, хвърлете един поглед на техния влог. В него могат да се открият и мъжете, и жените, тъй като Аналий и Джеси правят видеа както заедно, така и поотделно. В живота тя е фризьор и гримьор, а той фотограф – и двамата са влюбени в пътешествията. Всичко това съчетават в един канал, в който можете да откриете не само съвети за прическа и грим, но и разкази от техните пътувания.

влогър Имам час при влогъра: Повелителите на модните тенденции А1 Блог

Арика Сато

Arika Sato

От 2008 г. насам Arika Sato радва дамите, които следват канала й, с полезни видеа за грим, мода и прически. Понякога се изявява и като комик, правейки смешни скечове, с които определено разнообразява ежедневието. Тя е почитател на луксозния лайфстайл, но не и на големия разход на средства. Затова дава и ценни съвети как да изглеждаме стилно, без да харчим много.

Samantha Maria

През 2009 г. тя стартира собствен блог, докато все още учи за моден дизайнер. В него тя споделя своите модни вдъхновения, стил и лични разкази. С него тя цели да вдъхнови жените и не след дълго той прераства във влог. В момента почти 2 милиона последователи гледат видеата й за мода, красота, впечатленията й от различни пътувания и други теми, полезни на всяка дама.

И понеже гримът е от изключителна важност за цялостната визия, ви споделяме още едно предложение:

Eimear McElheron

влогър Имам час при влогъра: Повелителите на модните тенденции А1 Блог

Еймеър … 🙂

Да, името й е малко трудно за произнасяне и съм убедена, че повечето от вас дори няма да опитат да го прочетат. Еймеър е млада ирландка, квалифициран гримьор и обича предизвикателствата. За разлика от досегашните ни предложения, тя открива влога си малко по-късно – през 2011 г. като платформа, с която изразява креативността си. Благодарение на него открива, че не само обича да гримира, но и да записва и редактира видеа и така съчетава двете си любими неща. Заедно с влога, поддържа и блог, в който отговаря на много запитвания и дава безценни съвети за добър грим.

Споделихме ви къде прекарваме задължителния ни седмичен „час при влогъра“, а вие?

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*