Смартфон работи до 40 дена с едно зареждане

Смартфон, който издържа няколко дена активна работа с едно зареждане и може да остане в режим на готовност 40 дена – тази мечта е вече сбъдната и се казва P16K Pro. Това чудовище е произведено от Energizer и има батерия с капацитет 16 000 милиамперчаса (mAh). Да, правилно прочетохте – 16 хиляди! За сметка на ултрабавното изчерпване на подобен колосален капацитет зареждането пък е ултрабързо – посредством 12V USB-C връзка.

Телефонът е осезаемо по-дебел от повечето смартфони, достъпни на пазара. И все пак… четири пъти повече заряд в смартфон, който е има-няма два пъти по-дебел от обикновен смартфон – по-точно с дебелина 10 милиметра – това звучи доста привлекателно, още повече, че моделът е и доста елегантен и стилен. Черният цвят и огледалните му повърхности са приятни на допир и секси на вид (имат само един недостатък и той е в събирането на пръстови отпечатъци колкото за едно детективско студио – както се вижда във видеото).

В останалите характеристики на P16K Pro няма нищо чудовищно. Процесорът му е осемядрен, на 2,5 GHz, оперативната памет е 6 гигабайта, има си скенер за пръстови отпечатъци и 5,99-инчов дисплей с резолюция 2160 на 1080 пиксела при съотношение 18:9.

Energizer Смартфон работи до 40 дена с едно зареждане А1 Блог

Двойна задна камера 16 MP+13 MP и двойна предна камера 13MP+5MP обещаватда помогнат да се опитате да изерпите капацитета на телефона.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*