Хедсет обещава отслабване без усилие

Хедсет, подобен на диадема или чифт слушалки, помага за лесно отслабване без усилие и без промяна в начина на живот. Modius е разработка, която помага за стопяване на до 8% от телесните мазнини в рамките на 3 месеца без изнурителни физически упражнения и изтощителни диети. Системата дефилира на Световния мобилен конгрес в Барселона. Тя е дело на младата британска фирма Neurovalens.

Устройството действа чрез електростимулация на нерв, разположен непосредствено зад ухото. Този нерв е свързан с хипоталамуса в мозъка. Електростимулацията влияе на чувството за апетит и на обмяната на веществата, така че провокира постепенно намаляване на телесното тегло.

отслабване Хедсет обещава отслабване без усилие А1 Блог

Електроди, които се залепват зад ушите, стимулират нерв, който въздейства на хипоталамуса.

Носимото устройство до момента е тествано от над 3000 души. Те са реализирали около 86 хиляди “сесии” – периоди на използване на устройството с продължителност един час. Статистиката от тези сесии показва, че за 3 месеца ползване на хедсета Modius човек губи около 8% от телесните си мазнини при един час носене на устройството всеки ден. В отделни случаи са регистрирани до 16% загуба на телесно тегло.

отслабване Хедсет обещава отслабване без усилие А1 Блог

Устройството наподобява слушалки.

Поради въздействието върху хипоталамуса потребителите се усещат леко “разлюляни”, казват създателите на устройството. Усещането е подобно на стоене в лодка, но не е неприятно.

Няма особена разлика между въздействието на Modius при мъжете и при жените, казват създателите на системата. Не е наблюдавана и разлика от гледна точка на възрастта.

От фирмата уверяват, че устройството е напълно безопасно за здравето. Дали вие ще се доверите на това твърдение – оставяме да прецените сами.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*