Видеоревю: Samsung Galaxy S9+ дава нова дефиниция на мобилната фотография

Запознахме ви със Samsung Galaxy S9+ секунди след премиерата му на Световния мобилен конгрес в Барселона. Сега е ред да ви представим най-силните му страни и в нашето видеоревю.

Моделът следва високите стандарти, зададени от предшествениците – S8 и S8+, но това не е изненада. Голямата новина сега е двойната задна камера, който безапелационно задава нови стандарти в снимането с мобилни устройства. Иновацията е в блендата на 12-мегапикселовата камера, която позволява регулация на потока светлина, който се ползва при снимане. Можете да избирате стойности на настройките от  f/1.5 до f/2.4, което никоя мобилна камера не е предлагала до сега.

Вече можете да правите много по-качествени снимки и на тъмно, което до сега не беше възможно. Ще откриете и функцията Phase Detection Autofocus, за по-бързо и по-прецизно фокусиране и LED светкавица.

Но, разбира се, това не е всичко: Quad HD+ sAMOLED дисплей, Super Slow-mo функция за заснемане на видео с 960 кадъра в секунда, осемядрен процесор, 6GB оперативна памет, вътрешна памет, която достига до 400GB…

Но да не губим време – запознайте се отблизо с новия Samsung Galaxy S9+

Ще откриете Samsung Galaxy S9+ в нашите търговски обекти. Може да го поръчате и от електронния ни магазин с мобилните ни планове и да спестите една месечна абонаментна такса.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*