Приложения за киномани

Случвало ли ви се е да търсите филм, който да гледате в петък вечер, но дълго време да не можете да откриете точно вашия? Или пък да пуснете някой и той да се окаже безинтересен и само да си загубите времето.

Изборът на точния филм или сериал обикновено изисква добро проучване, което обаче отнема ценно време. Затова, разбира се, си има приложения.

Днес ви представяме 5 приложения, които не само ще ви помогнат в избора на филм, но някои дори ще ви го предоставят на момента, където и да се намирате.

филми Приложения за киномани А1 Блог

Viewster

Приложението е безплатно за Android и iOS и с него можете да гледате трилъри, документални филми, комедии, драма, класически и много други заглавия, на които можете да се насладите само с мобилно устройство и интернет. Те са придружени с подробна информация, но липсват оценки и коментари от потребители.

Yidio

Това приложение също е безплатно за Android и iOS и макар че не е адаптирано за всички устройства, също поддържа голяма библиотека от филми и сериали. Не само можете да ги гледате безплатно, но и да не пропускате новите епизоди – то ви напомня кога са налични. А когато търсите, не е нужно да се ровите из хилядите заглавия, а просто да зададете предпочитанията си и приложението само ще ви предложи с добре адаптиран филтър.

Google Play Movies and TV

Приложението е налично за Android и iOS, като позволява да гледате филми и сериали и да виждате рейтинга им от Google Play. Можете да теглите и гледате филми навсякъде, дори да сте офлайн. А ако филмът, който искате да гледате, все още го няма наличен, можете да го добавите в Watchlist и да получите известие, когато е качен.

IMDb Movies & TV

IMDb дава информация не само за филми, но и за актьорите в тях. Можете да търсите напрактика всичко, свързано с киното, като освен подробна информация и трейлъри, имате и рейтинг и коментари, оставяни от други потребители. За съжаление приложението не предлага да гледате филми, но пък значително улеснява избора. Лесно можете да добавяте заглавия в Watchlist и да получавате известия, когато вече са по кината.

Crackle

Безплатно приложение от Sony Network, което не ограничава в броя на изгледаните заглавия. Лесно можете да го синхронизирате с всичките си устройства и да добавяте филми и сериали в листа си с предпочитани.

С всеки изминал ден се убеждаваме колко много технологиите помагат и улесняват избора и ни дават свобода. Вече не е нужно да чакаме да пуснат филма по телевизията или в някои случаи дори да ходим до киното, за да гледаме интересни продукции. Всичко се намира „на продължението на ръката ни“ – нашето смарт устройство.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*