Мтел става А1 и има комплименти за своите клиенти

Единственото постоянно нещо в живота е промяната. А за промяната най-важното е да бъде направена обмислено и навреме. Затова и решихме, че сега е точният момент да се променим. Всички в България свързват марката Мтел с мобилните услуги. Все пак това е първият и най-голям мобилен оператор в страната. Но след 23 години на пазара марката, която вече се е превърнала в нарицателно за мобилен интернет и телефония, се променя и Мтел става А1.

комплимента Мтел става А1 и има комплименти за своите клиенти А1 Блог

Смяната на марката Мтел в А1 България включва цялостна трансформация на компанията – промяна в начина на работа и отношение към клиентите, предлагане на нови и по-атрактивни услуги и продукти, по-качествена мрежа и по-добро обслужване.

комплимента Мтел става А1 и има комплименти за своите клиенти А1 Блог

Ние отдавна не сме само мобилен оператор. Предлагаме пълния набор на телекомуникационни услуги – от домашен и мобилен интернет и телевизия, през собствено съдържание чрез спортните ни канали, до IoT и Cloud услуги. Промяната на Мтел в А1 ще бъде осезателна и за нашите клиенти. Мтел е първият телеком в страната и има клиенти, които използват услугите на марката от 10, 15 и дори 20 години. Затова заедно със своя ребрандинг сме подготвили и няколко комплимента, повечето от които са насочени именно към нашите настоящи клиенти:

Вземете безплатно 10 GB мобилен интернет на максимална скорост

Ако сте наш клиент на мобилна услуга, без значение дали на абонамент или на предплатена карта, можете да вземете 10 GB мобилен интернет на максимална скорост. Единственото, което трябва да направите, е да свалите мобилното приложение Моят А1, което е безплатно както за смартфони с  Android, така и за устройства на iPhone.

За да вземете бонуса, трябва да свалите приложението и да се регистрирате. А ако пък вече го ползвате, трябва само да го обновите. Комплиментът ще важи до 31 юли и ще имате 30 дни, за да използвате подаръка от 10 GB. Препоръчваме ви да разгледате и ползвате нашето мобилно приложение, ако вече не сте го направили. То ще ви даде много добра видимост върху вашето потребление, както и контрол над услугите, които ползвате от А1.

Вземете смартфон с 50% отстъпка

комплимента Мтел става А1 и има комплименти за своите клиенти А1 Блог

До 31 май можете да вземете смартфон с 50% отстъпка, ако сключите нов или подновите своя договор с А1. Имаме богат избор от смартфони като Samsung Galaxy J5, Huawei p Smart, Nokia 5, HTC Desire 12 и много други. Както при всички подобни промоции и тук „офертата важи до изчерпване на количествата“, така че трябва да побързате.

Отворени ТВ уикенди през юни

комплимента Мтел става А1 и има комплименти за своите клиенти А1 Блог

Искали сте да гледате най-новия сериал или някое спортно събитие по MAX Sport, но тези канали не са част от програмите във вашия ТВ пакет? През уикендите на юни ще пуснем безплатно за нашите клиенти всички налични канали, с изключение на HBO, Cinemax и Diema. Няма значение какъв е вашият план – трябва само да сте ТВ абонати на А1. Така ще имате цели пет уикенда, през които можете да гледате всички над 210 телевизионни канала, които предлагаме.

Следващия уикенд просто включете телевизора и се настанете удобно, а А1 ще се погрижи за вашето забавление.

Тествай нашите услуги безплатно за 30 дни

комплимента Мтел става А1 и има комплименти за своите клиенти А1 Блог

Някога искали ли сте да ползвате дадена услуга, преди да решите дали да сключите дългосрочен договор? В момента А1 дава възможност на всички желаещи да тестват нашите услуги безплатно за период от 30 дни. Няма значение какво искате да изпробвате – мобилен план, домашен интернет или телевизия. Трябва само да изберете наша услуга и ще можете да я ползвате безплатно за един месец.

След първите 30 дни можете да изберете дали да продължите да ползвате услугата или не. В случай че тя не ви допадне, можете да се откажете без никакво заплащане. Ако пък решите да запазите услугата и да сключите договор с А1 след тези 30 дни, няма да заплащате първия месец, който вече е минал.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*