Samsung Galaxy Note 9 идва в началото на август

Кога и къде

Samsung официално оповести кога ще бъде представен новия Galaxy Note 9 – това ще се случи на 9 август на специално събитие в Ню Йорк. Корейската компания промени традицията, да представя своя флагман в края на август, което означава, че моделът ще достигне по-рано от обикновено и до потребителите.

Слуховете

Все още няма информация за спецификациите на смартфона, но слуховете разкриват до голям степен какво да очакваме от Galaxy Note 9. Новият модел на Samsung вероятно ще бъде с 6.3-инчов екран и ще дойде с платформата Snapdragon 845. Предварителните визии изкарват на преден план познатия S Pen, което подсказва, че там със сигурност също ще има промени.

По всяка вероятност Galaxy Note 9 ще бъде оборудван с двойна основна камера и скенер за пръстови отпечатъци на задния панел. Съдейки по жълтите нюанси в поканата, много специалисти смятат, че жълтото може да попадне сред новите цветове в гамата на модела.

Предполага се още, че старата 3 300 mAh батерия, използвана при Note 8 ще отстъпи на по-мощна с капацитет 4000 mAh. Не се очакват промени при паметта на новото устройство – слуховете подсказват, че също както своя предшественик смартфонът ще разполага с 6GB оперативна и до 256 GB памет за съхранение.

Каквото и да се случи, на 9 август вие ще бъдете едни от първите, които ще се запознаят с характеристиките на новия Samsung Galaxy Note 9, като този както и всички актуални модели от портфолиото на Samsung, ще бъдат достъпни в търговските обекти на А1 и на a1.bg.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*