Как да разнообразим празниците

Помните ли празниците когато нямаше смартфони и всички бяхме концентрирани в преживяването единствено помежду ни? Е, тези дни отминаха, но какво лошо? Както много пъти сме казвали – технологиите са нещо страхотно, стига да ги използваме правилно. Обаче онова чувство да провериш отново известията си толкова много те човърка, нали?

Затова днес, между Коледа и Нова година, отправяме предизвикателство, което ние също ще приемем: в миговете, споделени със семейството, да оставяме тези известия непроверени. Разбира се, снимките са напълно позволени – важно е спомените да се запечатат, както и можете да го ползвате за всякакви начини да разведрите обстановката.

И така, ето няколко готини идеи за разчупване на стандартното скролване:

Игри

Настолните игри напоследък нашумяха значително. Те могат да са не само добър коледен подарък, но и чудесна възможност за сплотяване и опознаване на семейството. Асоциации или Монополи, по отбори или индивидуални – за повечето дори ви трябват само лист и химикал, а сближават толкова много и най-вече – са супер забавни!

Предизвикателства

Поставяйте си различни предизвикателства. Например, кой ще познае най-добре какъв е подаръкът му, преди да го е разопаковал, или кой ще направи снежен човек по-бързо? Какво печели победителят – имате пълна свобода да измислите!

A1 Xplore Music

коледа Как да разнообразим празниците А1 Блог

Ами да, какво по-хубаво от приятна музика за фон или любимия плейлист? Още по-хубавото е, че можете да се регистрирате и да ползвате приложението напълно безплатно за първите 3 месеца! Вижте повече за това тук.

Опознавайте се

Не е ли това най-важното на празниците, когато имаме повече време заедно? Започнете с това в края на вечерта всеки да знае поне по две нови неща за всеки около масата и да ги сподели накрая. Да, в този случай можете да използвате смартфона си за записки. J

Празниците са, за да сме заедно и хубавото е, че новите възможности могат да ни помагат в това. А как разнообразявате вие празниците?

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*