Посрещнахме с четки, палитри и много добро настроение тазгодишните А1 таланти

Снимки: Лилия Йотова

Тази година 15-и септември пристигна една идея по-рано в А1. На 20 май, когато учениците и студентите се готвят за края на учебния срок, ние дадохме старт на програмата за развитие на таланти, създадена да отличи най-амбициозните и перспективни млади служители в компанията. В рамките на 14 месеца те ще преминат девет обучителни курса с бизнес насоченост, а успешно завършилите ще получат и сертификат от партньора ни в тази инициатива City College, University of Sheffield.

Вместо с учебници и помагала, на първия им учебен ден посрещнахме 42-ата таланти с четки, палитри и много добро настроение. Събитието премина под мотото „Изкуството да се развиваш“, а откриването беше поверено на старши директора ни „Човешки ресурси“ Миглена Узунова-Цекова, която ги приветства с добре дошли и им пожела да работят заедно и да се подкрепят по време на обучението.

 

Нашият изпълнителен директор, Александър Димитров, поздрави талантите и сподели своята визия за таланта и целта на програмата, а именно – да развива участниците, като подобрява техните бизнес умения, представянето им в ежедневната работа и професионализма им като цяло. Той пожела на талантите да запазят мотивацията си през целия курс на обучение и да се справят с всички задания, за да могат да завършат програмата успешно в същия състав.

В събитието се включи и д-р Анджело Родафинос, представител на партньора ни в програмата – City College, който подсказа на присъстващите кои са част от най-важните фактори на успеха, поверявайки челното място на самоувереността. Краткият уъркшоп на д-р Ро, както той самият се нарича, провокира участниците с няколко изненадващи предизвикателства, в това число бърза физзарядка и надпревара за ловкост и бързина между участниците.

Събитието завърши с импровизиран курс по рисуване, в който талантите на А1 имаха възможност да развихрят въображението си и да сътворят свое собствено произведение на изкуството.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*