Разкрихме тайната на успеха!

Снимки: Радич Банев

Постоянство, работа и само работа − това включва списъкът на шеф Иван Манчев със задължителни съставки на успеха. Майстор-готвачът беше специален гост и ментор на участниците в програмата „Топ служители“ на А1 по време на събитието „Рецепти за успех“, което събра на едно място 135-те колеги, отличени заради изключителното си представяне през миналата година.

рецепти за успех Разкрихме тайната на успеха! А1 Блог

Колегите премериха сили в състезание за приготвяне на тапас и коктейли. Разделени в десет тематични отбора – Къри, Шафран, Кардамон, Джинджифил, Мента, Розмарин, Канела, Ванилия, Чили, Куркума – участниците демонстрираха завидни кулинарни умения. Онези от тях, които изпъкнаха със знания в областта на кулинарното изкуство, пък получиха авторски книги на шеф Манчев, подписани лично от ТВ звездата на предаването „Черешката на тортата“.

рецепти за успех Разкрихме тайната на успеха! А1 Блог

Събитието е част от пакета с придобивки, който всеки участник в програмата „Топ служители“ получава. Той включва финансов бонус, безплатен пакет фиксирани услуги на А1, отстъпка за закупуване на мобилно устройство и подарък по избор под формата на ваучер за пътуване, обучение, дрехи, културни събития и други.

„Опитваме се по различен начин да отличим хората в компанията, които показват повече знания и умения и полагат повече усилия в работата си“, заяви от сцената изпълнителният ни директор Александър Димитров и добави, че фирмата ще инвестира повече от половин милион лева в бонуси, за да възнагради служителите, които са проактивни, самостоятелни и дават максимума от себе си при изпълнението на работните си ангажименти.

рецепти за успех Разкрихме тайната на успеха! А1 Блог

 „Вие сте тук и защото имате силата, енергията, духа и онзи хъс, който е необходим, за да се преборите с конкуренцията. Вие сте тук, защото очевидно вашата рецепта за успех е добра и печеливша“ – с тези думи Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ в А1, връчи на топ служителите почетни грамоти, „гарнирани“ с тематични кулинарни подаръци.

рецепти за успех Разкрихме тайната на успеха! А1 Блог

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*