Околосветско пътешествие за един ден? Ние го можем – #СамоПоискай!

снимки: Лилия Йотова, Радич Банев

Колко държави може да обиколите за един ден? Ние се справихме с осем. Италия, Испания, Германия, Япония, Индия, Бразилия, Франция и САЩ – това бяха дестинациите, включени в околосветското пътешествие, част от традиционното лятно парти за служителите на А1 тази година.

лятно парти Околосветско пътешествие за един ден? Ние го можем – #СамоПоискай! А1 Блог

Екзотичното парти отведе 1 500 колеги от А1 из различни кътчета на Земята, „оборудвани“ с тематични атракции за всяка от туристическите дестинации. В Италия се насладихме на вкусно джелато (по нашенски – сладолед 🙂 ), а запалените геймъри премериха сили на легендарната игра FIFA. Бразилия ни посрещна по свой начин, с уроци по капоейра и дегустация на ароматно кафе, а Страната на изгряващото слънце пристигна под формата на кратък суши курс и тематичен фотокът, където мнозина се преобразиха в изящни гейши и безстрашни самураи. Не успяхме да донесем Айфеловата кула на родна земя, но пък представихме Франция с демонстрация на класическата игра петанк и дегустация на няколко вида вино и сирена. Любителите на танцовото изкуство имаха възможност да се впуснат в горещо испанско фламенко,  а след това да съберат сили с порция автентични американски бургери, гарнирани с още по-автентични пържени картофки.

И докато някои се фокусираха върху вкусните кулинарни изкушения, други изгориха доста калории пред и на сцената, на която се развихриха фънк групата Dirty Purchase и победителят от „Като две капки вода“ Стефан Илчев. Най-изявените фенове на музикалното изкуство се включиха в отборна битка, която ги предизвика да познават изпълнители и имена на песни от най-различни жанрове и периоди. Борбата беше изключително оспорвана и динамична, но за щастие си имахме безпристрастен рефер в лицето на Део, който майсторски дирижираше програмата на сцената и освен това успя да раздаде немалко награди.

Тези и още един куп атракции превърнаха „Терминал А1“ в събитие, за което още дълго ще се говори в коридорите на А1. „Изключително приятна фестивална атмосфера. Много зареждащо и позитивно. С удоволствие ще се включа в следващи подобни мероприятия“ е един от многото коментари, които получихме след края на туристическата фиеста.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*