Започна „A1 лятна академия”

Снимки: А1

Стажантската ни програма вече е с 15-годишна история и е само един от проектите ни, с които подкрепяме млади и талантливи ученици и студенти. Хиляди младежи направиха първите си кариерни стъпки с нас, много от тях останаха в екипа ни и продължават да се развиват. Като естествено продължение на всички инициативи, тази година поставяме началото на нова програма – „А1 лятна академия“.

В първото издание на проекта ще участват общо 17 изявени ученици и студенти, които бяха специално поканени от А1 заради отличните резултати, които се демонстрирали в различни събития на учебни заведения у нас. Те ще бъдат разпределени в различни екипи спрямо професионалната област, в която се обучават – „Маркетинг”, „Информационни технологии” и „Телекомуникации”, и ще работят по реални бизнес проекти под ръководството на експерти от А1 в продължение на три месеца.

В рамките на програмата специализантите от „А1 лятна академия“ ще имат възможност и да се включат в обучения, с които допълнително да надградят своите умения – excel, design thinking, презентационни умения и ефективна комуникация. Докато опознават компанията, младежите ще получат и кариерно консултиране от специалисти, които ще им помогнат да се ориентират във възможностите за развитие, с които разполагат.

Най-добре представилите се в академията, ще получат възможността да останат в компанията на постоянна позиция или да продължат обучението си в А1 и през следващата учебна година. Те ще бъдат възнаградени и със специална стипендия за постигнатите резултати.

Пожелаваме успех на новите ни колеги!

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*