ЗА1 преминаваме успешно през всички предизвикателства

Снимки: А1

Представете си огромно поле, температура над 30 градуса, висок адреналин и трасе, пълно с препятствия. През това преминаха в началото на месец юли повече от 150 служители на А1, които се впуснаха в приключението, наречено Legion Run.

Ако никога не сте чували за Legion Run, по описанието сигурно си представяте ожесточено състезание, в което всеки се опитва да отстрани съперника си, за да финишира първи. Всъщност в центъра на формата стои усещането за екипен дух и преодоляването на редица препятствия, част от трасето, изисква работа в отбор. Споделяйки разбирането, че в центъра на успеха стои именно екипният дух, А1 насърчава и подкрепя участието на служители в инициативата. Те от своя страна оценяват тази възможност и като спортно предизвикателство, и като шанс да намерят още допирни точки с колегите си:Legion Run е невероятно преживяване, свързано с много емоции и огромна доза адреналин. Страхотен начин за създаване на по-добри връзки с колегите“, споделя Елица Йорданова, юристконсулт в А1.

legion run ЗА1 преминаваме успешно през всички предизвикателства А1 Блог

Снимки: А1

Legion Run не носи първи места, медали и грамоти. Наградата е много по-ценна – възможност за незабравимо изживяване, споделено с приятели. „Един ден, в който нищо от ежедневието и работата няма значение важни сте единствено ти и отборът. Общата цел е една  всички заедно да стигнем до финала, минавайки през лед, кал, дъжд, жилещи треви и насекоми“, така Кирил Здравков, специалист в екип “Обслужване на телефонни продажби” на А1, описва накратко събитието.

legion run ЗА1 преминаваме успешно през всички предизвикателства А1 Блог

Снимки: А1

Колегите, които бяха част от това изживяване, казват, че въпреки трудните препятствия на моменти, с удоволствие биха се включили отново, защото всяка година има с какво да те изненада и предлага нови предизвикателства. Доказват го и думите на Калин Костадинов, технически супервайзор в А1: „Цялото преживяване е страхотно. След три посещения на това събитие, сигурен съм, че догодина пак ще успеят да ме изненадат с нещо.“

legion run ЗА1 преминаваме успешно през всички предизвикателства А1 Блог

Снимки: А1

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*