5 предложния за любителите на кристалния звук

Случвало ли ви се да изолирате съзнанието си от напрегнатото ежедневие, потъвайки във феерията от звуци на любимата ви песен? Може би това е един от най-удобните начини за релаксация в ежедневието ни. Дали ще използваме слушалки в офиса или у дома, слушайки любимите ни парчета от лаптопа или използвайки смартфоните ни, музиката е част от нашето ежедневие, дори ако обърнем внимание, често използваме смартфона си, за да слушаме музика докато сърфираме в интернет, чатим или правим снимки. Този пример ясно показва, че музиката е важна за нас, а критериите ни при определянето на качеството на звука стават все по-високи. Това подчертава значението и при избора на слушалки, т.е. онези аксесоари, които ще бъдат неизменни спътници в ежедневието.

Дори да не бъдем музикални критици, чийто слух долавя и най-фините изменения в звука, масовият потребител също предпочита чистия и ясен звук, което на свой ред е и един от основните стимули на големите производители на слушалки да се съобразят с високите очаквания на меломаните. Тази тенденция се очаква не само да продължи в следващите години, но и да отведе производството и потреблението на висококачествени слушалки до забележителни технологични висоти.

В тази статия ще разгледаме 5 предложения за слушалки от различен тип, които са достойни представители на персоналната аудио техника.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Темата за „изолирането“ на градския шум не е нова. В този ред на мисли е редно да отбележим новите Smart Noise Cancelling Headphones 700. Слушалките са изключително удобни за хората, на които ежедневието е обгърнато от звуците на града, мечтаещите за минутка уединение с музика. Новото произведение на Bose предлага несравнима система от четири микрофона, която улавя гласа ви, изолирайки дори и незначителните звуци около вас. Това ги прави изключително адаптивни, дори и в най-шумната среда. Те притежават елегантна визия, възможност за цели 11 настройки и избирателна звукоизолация. С общо десет вградени микрофона, те се грижат по време на разговор не само за това, което чувате, но и за това, което искате да бъде чуто от другата страна са, а това е огромно удобство в динамичното ни ежедневие. Възпроизвеждането на музиката, пък, е удоволствие, което би се харесало на всеки музикален фен.

В крак с модата с Apple Airpods 2

слушалки 5 предложния за любителите на кристалния звук А1 Блог

Ако поставите Apple Airpods 2 в ушите си – магията започва! Точно това действие е необходимо, за да може те да стартират. Американският гигант е вложил доста усилия във второто поколение от модела. Резултатът е интересен, а използването на Airpods 2 е изключително лесно и интуитивно. Сензорите позволяват на слушалките да се изключат веднага щом ги извадите от ушите си. Захранват се с новия чип Apple H1, а когато слушате музика имате възможност да пускате или прескачате песен само с двойно потупване върху слушалката.  Интересен факт е че Airpods 2 се превърнаха и в истински моден тренд. Като едни от първите безжични слушалки от този тип, те са предпочитан аксесоар на модните гурута, филмовите звезди и техните последователи, но в същото време се харесват и от масовия потребител, който следва уличната мода. Липсата на 3.5-милиметровия жак, снежнобелият дизайн и името на бранда правят слушалките предпочитан избор, а с тях имате възможност да се отличите в градската среда, наслаждавайки се на кристалния звук, който могат да възпроизведат.

Вживейте се в играта с ARCTIS PRO WIRELESS

Удобство по време на среднощните геймърски преживявания, издръжливост на батерията и лесно регулиране на звука са само част желанията на геймърите, които тези слушалки задоволяват. В света на дигиталните игри, звукът е неизменна част от преживяването – допълнително насища усещанията от адреналина, обогатява ги и запалва геймърското търсене на все по-качествен звук. Слушалките Arctis Pro Wireless са снабдени с висококачествени високоговорители, които възпроизвеждат почти двойно по-мощно звучене от стандартните слушалки, като при тях се забелязва възможност за възпроизвеждане на Hi-Rez звук с до 40,000 Hz (херца). Важността, която носи аудио частта на игрите е и стимулът за създаването на слушалки, предназначени тясно за подбрани потребители и съобразени с динамичните промени в света на геймърите. Разбира се, слушалките биха допаднали и на хора, които странят от геймърския свят, но в същото време са запалени меломани, защото безжичните Arctis Pro възпроизвеждат музика по начин, който впечатлява.

Съвършена мобилност и кристален звук за ценители с Jabra Elite Active 65t

Ако сте хора, които водят изключително динамичен живот, които в своето ежедневие слушат музика или водят разговори в движение докато се разхождате или тичате, то Jabra Elite Active 65t е за вас. Слушалките прилепват удобно в ушите, осигурявайки много добра изолация от околните звуци. Bluethooth свързаността им е стабилна, без забавяне или пропускане, а както знаем това е изключително важно когато се наслаждаваме на любимата ни музика или пък по време на разговорите ни. Звукът при ниските и високите честоти е ясен, богат, като слушалките дават усещането, че песента звучи някак си по-различно, с по-наситени тонове. Ще долавяте различни нюанси на звука, които не бихте могли да усетите с обикновени слушалки. Jabra Elite Active 65t идват с удобна за пренасяне кутия, която служи и за зареждане. Единственият минус е, че кутията не разполага с магнити за задържане на слушалките, т.е. трябва да сме по-внимателни, за да не ги загубим при отваряне и затваряне на кутията. Но с този пропуск от компанията се свиква. Когато е напълно заредена, тя ви дава заряд за малко повече от 3 пълни зареждания на слушалките, което се равнява на 15 часа непрекъснато слушане на музика. Самото зареждане на слушалките трае около 2 часа. Моделът разполага и със сертификат IP56 за водоустойчивост, а това допринася към удобството при използването на слушалките.

Създадени да се съчетаят с теб – безжичните слушалки Beoplay H9i Black от B&O

слушалки 5 предложния за любителите на кристалния звук А1 Блог

Спомняте ли си онези моменти, в които макар и цялото внимание да бъде върху вас, вие се чувствате спокойни и по-уверени от всякога? Ето това е усещането, което бихте постигнали ако използвате слушалките от Bang&Olufsen. Тук се фокусираме по-конкретно върху модела Beoplay H9i Black, който може да намерите в онлайн магазина на А1. Съчетанието между изчистен дизайн и високотехнологичност превръща слушалките във впечатляващо устройство, което осигурява същинско аудио удоволствие. Те са изработени от полиран алуминий, естествена мека кожа, която освен елегантност и премиум усещане, служи и за засилване мощта на баса, изолирайки напълно всякакъв страничен шум. Слушалките обхващат диапазон от 20 до 22,000 Hz. Освен това разполагат с 2 цифрови MEMS гласови микрофона, капацитет на батерията от 770 mAh (до 18 часа използване с едно зареждане), Bluetooth свързаност и ANC функция, с която страничните шумове са изолирани. Със своята функционалност, слушалките са подходящи за всеки тип потребител, независимо дали сте човек, който слуша музика само докато е в офиса, у дома или в движение. С предложението от Bang&Olufsen може да сте сигурни, че ще се наслаждавате на кристално ясен, богат звук, а с дизайнът и използваните материали, може да бъдете уверени, че Bio Beoplay H9i Black ще се съчетава с всеки ваш аутфит.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*