Режисьорите на успеха на А1

В началото на септември събрахме мениджърския екип на компанията на събитие в PM: club в София. Поводът − официалният старт на новата програма за развитие на мениджъри в А1, в която участват близо 140 старши мениджърите и мениджърите на екипи в компанията. Чрез нея колегите ни ще имат възможност да усъвършенстват мениджърските си умения спрямо персоналните си нужди и фокус за развитие.

Програмата се отличава с индивидуален подход към участниците. Всеки един от тях ще се обучава по индивидуален план, който включва избрани теми, подчинени на няколко лидерски категории, в това число управление на хора и процеси, стратегическо управление, управление на риска, развитие на таланта и много други.

Снимки: Лилия Йотова

Обученията се провеждат в партньорство с In Your Hands − представител за България на някои от водещите тренинг компании в света, и имат за цел да помогнат на служителите да разгърнат своя потенциал и да бъдат пълноценни лидери – както на екипите, които управляват, така и на компанията като цяло.

„Различното в тази програма, освен че имате своите индивидуални планове, е че всеки един от вас ще премине през форма на обучение, която включва учене чрез преживяване. Бизнес симулациите са начин, по който се потапяме в игра и чрез играта научаваме много, също като нашите деца“, коментира по време на откриващото събитие на програмата Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ в А1. Повече за метода учене чрез преживяване колегите научиха лично от Майкъл Гийзър, един от водещите фасилитатори на трейнинг компанията Celemi.

Снимки: Лилия Йотова

На събитието присъства и главният изпълнителен директор на А1, Александър Димитров, който пожела на участниците успешно представяне и допълни: „Много се надявам да се забавлявате по време на обученията. Надявам се също да видя по-подготвени, по-мотивирани и знаещи хора след приключването на програмата, така че заедно да постигаме още по-добри резултати“.

програма за развитие на мениджъри Режисьорите на успеха на А1 А1 Блог

Снимки: Лилия Йотова

Понеже знаем, че нашите мениджъри обичат предизвикателствата, решихме още в първия ден от програмата да ги извадим от зоната им на комфорт и да ги поставим в обувките на… режисьори. Разделени на 10 отбора и под менторството на звездните ни гости Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, колегите имаха за задача да сътворят 10 епизода от хитовия сериал „А1 по пътя на успеха“. Резултатите не закъсняха и в отговор на предизвикателството получихме 10 сценария, изпълнени с много екшън, малко комедия и, както подобава на всяка блокбъстър продукция – умерено количество драма. А Мария и Ненчо се справиха блестящо с предизвикателството да ги изиграят от сцената по време на събитието и предизвикаха одобрението и бурните аплодисменти на „режисьорите“.

 

Снимки: Лилия Йотова

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*