8 мобилни приложения, с които коледното пазаруване става по-бързо и по-лесно

Организацията и купуването на подаръци за празниците по традиция е меко казано сложно занимание и в повечето случаи се случва в последния момент. Записвали сте навсякъде – хартиени бележки, в Notes на телефона, voice съобщения и дори сте правили отметки в браузъра. Това може да направи празничното пазаруване напрягаща и объркваща задача, която неизбежно да доведе до това да забравите да купите подарък за роднина или приятел.

За да избегнете неловки ситуации и да си спестите главоболието от шопинга в последния момент, предлагаме да си изтеглите приложение за организация на празничните ви покупки. След като направите своя списък, няма да се налага да го проверявате два пъти, тъй като едно добро приложение може да се справя с по-голямата част от работата: синхронизира платформи, намира в кои магазини се предлагат търсените от вас артикули и дори следи за важни детайли като размери и цветове. Ето няколко предложения от нас за Android и iOS, които със сигурност ще ви спестят време, усилия в организацията на празничното пазаруване.

приложения за организация на покупки 8 мобилни приложения, с които коледното пазаруване става по-бързо и по-лесно А1 Блог

Giftster (Безплатно)

(iOS, Android)

Приложението е най-полезно, ако организирате списъци за големи групи, като семейство, приятели или за колегите. Можете да създавате свои списъци с желани подаръци или да видите какво искат вашите приятели и да го купите с един клик. Приложението има и функция Secret Santa, която прави разменянето на подаръци изключително лесно.

Santa’s Bag (Безплатно)

(iOS)

Би било хубаво, ако Дядо Коледа съществуваше и се грижеше вместо нас за коледния шопинг, но всички знаем че това чудо е невъзможно да се случи. Тази година вие купувате подаръците, а приложението Santa’s Bag може да ви помогне да следите какво точно иска всеки човек, по колко подаръка сте взели, колко искате да похарчите и дори дали сте готови с опаковането или не.

The Christmas List (Платено)

(iOS)

Организирайте празничния бюджет тази Коледа с помощта на The Christmas List. Можете, също така, да подредите списъка си по магазини, така че да купите всичко наведнъж на място или онлайн. Ако подаряването на подаръци е споделена отговорност, има лесни начини да изпратите вашите списъци през приложението, а функцията за обратно броене ви помага да следите колко дни за пазаруване ви остават.

Gifted (Платено)

(iOS)

Какво ще кажете за подарък за вас този празник? Подарете си Gifted. Приложението разполага с много функции за организиране и бюджетиране, като позволява да създавате профили на хората, за които купувате, така че винаги да имате под ръка техните размери и предпочитания. Можете, също така, да определите бюджет за даден човек или събитие, запазвайки историята на подаръците, така че да не купувате повторно един и същ подарък. Приложението може да ви каже и колко сте близо до осъществяване на всички планирани покупки.

Christmas Gift List (Безплатно)

(Android)

Тази година, а и занапред купуването и бюджетирането на коледни подаръци е улеснено благодарение на Christmas Gift List, тъй като архивира списъка ви и напомня за любимите вещи на любимите ви хора. Приложението е защитено с парола, за да не се разваля елементът на изненада и може да обработва множество валути и езици.

приложения за организация на покупки 8 мобилни приложения, с които коледното пазаруване става по-бързо и по-лесно А1 Блог

GiftPlanner (Безплатно)

(iOS)

GiftPlanner обхваща всички празници, събития и рождени дни, за които трябва да закупите по нещо; позволява да балансирате бюджета за всеки; има отметка, която добавя вещи към списъците ви, докато разглеждате онлайн; и може да изпраща gift карти направо от приложението. Освен това, ако не си спомняте какво сте взели, след като сте го опаковали, можете да направите снимка и да запазите информацията.

Gift List Diary (Безплатно)

(Android)

Не пишете в дневника си, чудейки се как ще направите всичко за празниците, използвайте приложението, за да вкарате списъка си с подаръци под контрол. Gift List Diary ви позволява да определите бюджет за всички подаръци, маркира кога даден подарък е закупен и кога е опакован, и ви позволява да споделяте списъците си с други потребители.

Christmas Gift List (Безплатно)

(Android)

Удовлетворяващото отметване на артикули вероятно ще бъде любимата ви функция в Christmas Gift List. Или може би ще предпочетете да следите с обратно броене дните до Коледа. С Christmas Gift List можете също да следите бюджета си и дори да започнете да планирате подаръците за следващата година.

Пожелаваме ви да направите и да получите най-хубавите подаръци тази Коледа, а както посочихме по-горе – сега технологиите могат да ни помогнат в организацията и в това начинание.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*