Служителите на А1 с различни социални каузи

Наближаващите почивни дни в декемврийския календар напомнят на всеки от нас, че идват най-сплотените дни в годината, а именно коледните празници. В А1 решихме, че колкото по-рано „подгреем“ коледния дух, толкова повече време ще имаме да измислим нестандартни подаръци. И тъй като вярваме, че освен този, на когото подаряваме, можем да зарадваме и други, много от служителите на А1 избрахме подаръци с кауза от нашия благотворителен коледен базар.

коледен базар Служителите на А1 с различни социални каузи А1 Блог

И така, на 18 и 19 декември 2019 г. из коридорите на А1 се носеше аромат на коледни сладки, а атмосферата беше изпълнена с много положителен заряд. По щандовете на нашето вече традиционно коледно градче можеха да се намерят ръчно направени артикули, вино и вкусни деликатеси, книги и коледни декорации. Някои от тях бяха оформени, изпечени, омесени или изплетени лично от нашите колеги. Други пък бяха изработени от деца на колеги – мъниците в детска градина Funky Monkey. Именно те откриха благотворителния коледен базар по възможно най-очарователния начин – с песнички, заедно с Дядо Коледа. Белобрадият старец се разходи из нашия офис и отбеляза факта, че при нас работят дори по-трудолюбиви елфи от тези на Северния полюс.

коледен базар Служителите на А1 с различни социални каузи А1 Блог

Сред верните ни помощници в предложенията за интересни коледни подаръци бяха и редица наши партньори. Всички те ни предложиха ръчни произведения и много вкусотии с аромат на Коледа. По време на коледния базар на А1 от тези щандове събрахме 3183 лева, които дарихме за каузата на Софийска математическа гимназия – повече младежи да имат възможност да пътуват за международни олимпиади в сферата на точните науки и да представят страната ни с техните знания и умения.

Приходите от щандовете на фондации Конкордия, Биоразнообразие, Карин дом, Нашите недоносени деца, PINK, както и Pet Sisters и Stanimira Chocolate Factory бяха 4870 лева. Те ще се използват за каузи като подкрепа на деца в неравностойно положение, защита на околната среда и животните.

Тази Коледа отново показахме, че размяната на подаръци, освен да носи искрени усмивки на нашите близки, може и да вдъхне надежда и донесе мотивация на тези, които я очакват. Пожелаваме си за Новата година още повече доброволци в традиционните благотворителни базари за Коледа и Великден, както и в кампаниите ни за кръводаряване, доброволчество и дарителство по ведомост.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*