Дядо Коледа се обажда по телефона в А1

„Хо-хо-хо, весела Коледа, дете!“ Именно това си мечтае да чуе всеки малчуган, придружено от най-чаканото обещание – че ще получи желания подарък от Дядо Коледа.

Е, в А1 не само правим технологиите достъпни, но и ги използваме, за да направим телефонната връзка със самия Дядо Коледа възможна. И тази година подхранихме коледната магия, като сбъднахме мечтата на децата на нашите колеги, да се обадят на белобрадия старец по време на традиционната ни вътрешна инициатива.

Над 300 малчугани дадоха своя (понякога) дълъг списък с коледни желания директно на този, който отговаря за доставянето на заветните подаръци, но и всички си ги заслужиха, като му изпяха коледна песен или казаха изразително любимото си стихче. Най-краткият разговор на A1 линията продължи по-малко от минута, а някои от най-приказливите малчугани се отдадоха на коледни приказки близо 18 минути.

Дядо Коледа Дядо Коледа се обажда по телефона в А1 А1 Блог

Подаръкът, който най-често си пожелаваха малките, беше малко по-различен от този, който са искали техните връстници преди години, но предвид времето, в което живеем – очаквано технологичен.

Най-желаният подарък на „Телефонната линия на Дядо Коледа в А1“ за втора поредна година се оказа PlayStation, а за да го получат, децата дадоха всичко от себе си да убедят Дядо Коледа, че са били послушни. Някои от тях, разбира се, не пропуснаха да полюбопитстват и за магията на коледното чудо – как Дядо Коледа успява да разнесе подаръците на всички деца по света само за една вечер и как в приказната нощ успява да се промуши през комина толкова безшумно, както и колко джуджета се трудят неуморно с него.

Виртуалната среща със стареца от Лапландия без съмнение събуди детските спомени и на нашите колеги – родителите. Какъвто и разговор да проведоха малките с Дядо Коледа, за възрастните останаха незабравимите спомени за най-желаните подаръци и най-вече за грейналите от щастие детски усмивки.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*