Кои са най-подходящите смартфони за жени

Спорът дали има смартфони, които са предвидени по-скоро за жени и такива, които са по-скоро за мъже е стар. Всъщност вече даже е воден на нашия блог. Да, сигурно е пресилено да се каже, че някои устройства са само за мъже или само за жени. Затова и сега не бързам с квалификации и обобщения.

Целта на тази статия е по-скоро да разгледа няколко устройства, които са особено подходящи за дами. Няма по-подходящ момент за това. Все пак казват, че март е месецът на жените, а и преди броени дни отмина 8 март – Международният ден на жената. Във връзка с това – и с някои от най-актуалните предложения от А1 – съм подготвил следния списък на вниманието на нежния пол.

Samsung Galaxy Z Flip – бижу като за истинска дама

жени Кои са най-подходящите смартфони за жени А1 Блог

Започваме от високия клас и, при положение, че вече сме 2020 година, няма как начело на списъка да не застане сгъваемо устройство. Samsung Galaxy Z Flip беше обявен на тържествена церемония от Samsung през февруари и веднага прикова множество погледи със своя елегантен дизайн и компактен корпус.

Профилът му го прави изключително подходящ за дамска чанта. Разцветките в огледално черно, както и в нежно виолетово със сигурност апелират към възможностите на жените въобще да различат тези цветове. Тъй като телефонът може да стои прегънат, няма как да не предизвика асоциация с дамско огледало или палитра гримове.

Не искам да обидя мъжете, които биха го закупили. Напротив – силният пол традиционно обича високотехнологичните джаджи. И все пак – Galaxy Z Flip остава по-подходящ за жени.

 Y серията на Huawei – бюджетната алтернатива

жени Кои са най-подходящите смартфони за жени А1 Блог

Ако за Z Flip някак не си навлека гнева на мъжете сред читателите ни, то може би ще го направя с Y5 и Y7 моделите на Huawei. Отново правя уговорката, че тези са по-скоро унисекс. Но в същото време  – погледнете червеният модел на Huawei Y7 2019. Наистина излъчването му е по-скоро като на дамски телефон.

Има и още една причина да съм склонен да препоръчам именно Y серията. Тя остана неподвластна на борбата на различните производителите да правят все по-големи и все по-големи устройства. Huawei Y5 2019 например е с размер от 5,7 инча. Той е удобен за държане с една ръка, както за прибиране в джоб или чанта.

Ако получавах по левче, всеки път когато наша клиентка ме е питала за по-малък смартфон от този, който съм препоръчал първоначално, щях да забогатея доста бързо.

А защо не и смарт часовник

жени Кои са най-подходящите смартфони за жени А1 Блог

Говорейки за компактни размери – не всички решения се свеждат до смартфоните. През целия месец март, А1 предлагат дамски смарт часовници с до 40 процента отстъпка. Това вече са си джаджи, които са със сигурност подходящи само за жени. Господата, които четат този текст, разбира се, могат да помислят и за следващият подходящ повод за подарък (ако са пропуснали 8 март).

На намаление цени до 31 март се предлагат различни модели на Samsung и Huawei. Те притежават операционна система, разработена специално за смарт часовник. Освен това работят със SIM карта, която им позволява свързване с интернет и приемане на обаждания. Казано накратко – перфектният високотехнологичен сертификат.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*