Плати сметката си онлайн и помогни на българските лекари в борбата с коронавирус

Днес трябва да останем по домовете си, за да ограничим разпространението на опасният коронавирус. За да стимулираме хората да спазят призива за социална изолация, ние от А1 предприехме редица мерки. Първо осигурихме над 200* ТВ канала безплатно за клиентите на ТВ услуга. За тези на сателитна телевизия – над 120, заради различните технологични ограничения. След това подарихме 10 000МВ мобилен интернет на максимална скорост за клиентите на мобилни услуги, направихме трафикът към образователният портал Уча.се безплатен и осигурихме бонуси за клиентите ни в роуминг. С всичко това искаме да помогнем на хората да останат по домовете си.

Но в битката срещу вируса има и друга страна-хората, които няма как да се затворят вкъщи и не са нито в платен, нито в неплатен отпуск. Те са работещите в системата на здравеопазването у нас. А1 вече дари 220 000 лева на Александровска болница за закупуването на 5 дихателни апарата . Но заедно може да направим още, като плащаме с Моят А1.

А1 дарява един лев за всяко плащане през Моят А1

Няма защо да се тревожиш за плащането на сметките, ако изтеглиш приложението Моят А1. Приложението работи с Android и с iOS устройства. Така едновременно спазваш стриктно изискванията за социална дистанция и успяваш да платиш сметките си. Сега А1 дарява по 1 лев на  Министерството на здравеопазването за всяко плащане онлайн.

Плащането на сметки с приложението е бързо и лесно. Виж как става това:

Същото важи и за портала Моят А1 на А1.bg. Ако нямаш приложението или предпочиташ да използваш компютъра си, може да направиш същото и през сайта. Просто последвай линка към Моят А1 от менюто на А1.bg. Това ще те отведе към уеб-портала Моят А1, откъде можеш да платиш своите фактури. За всяко плащане и през този канал ние ще дарим един лев за борбата с коронавируса.

Помогнете и вие

Ако имате повече възможности, не се колебайте да помогнете и с повече. Дарителската сметка на Министерството на здравеопазването набира средства за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19.Дарените средства ще се използват за осигуряване на цялостни предпазни комплекти за работещия медицински персонал, за консумативи и апаратура, в това число и респиратори.

Дарителска сметка на МЗ:

IBAN: BG91BNBG96613300129302

BIC: BNBGBGSD

Булстат на Министерство на здравеопазването:  BG 000695317

* За клиентите на сателитна ТВ услуга каналите са над 120 поради технологични причини. Клиентите на аналогова ТВ, Xplore TV GO и бизнес ТВ не се включват в обхвата на кампанията.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*