„Семейство Адамс“ – още по-мистериозни и смахнати анимационни членове на фамилията Адамс

В момента времето и ситуацията са изключително подходящи за гледане на филми, а какво по-добро от анимация с доста черен хумор. Сред новите попълнения в А1 Видеотека е „Семейство Адамс“, която продължава сагата на странната фамилия. Последният филм от поредицата за мистериозното и плашещо домакинство е дело на режисьорите на „Шрек 1“, „Шрек 2“ и „Саламена фиеста“, а крайният резултат е смахнат и много забавен.

Интерактивната платформа Xplore TV ще ви предложи възможност да гледате филма с или без субтитри. Ако изберете да гледате филма без дублаж, ще се насладите на наистина звездна селекция от гласове. Чарлийз Терон озвучава матриархата в лицето на Мортиша Адамс, която е анимирана великолепно с маниери и излъчването на секси вампир. Оскар Айзък е гласът на нейния съпруг Гомес, а Клоуи Грейс Морец и Фин Улфхард са съответно децата Уензди и Пъгсли.

Домът им е бишва лудница, която се намира в близост до Ню Джърси, САЩ, където семейството се мести в търсене на нов живот. А в близост живее интериорният дизайнер и реалити ТВ звезда Марго, която се озвучава от Алисън Джени. Марго разбира се носи своята ретро прическа и има план, който включва построяването на 50 нови къщи в квартала. Когато семейство Адамс отказва да разчисти своята готическа ужасия, за да направи място на новите жители, Марго започва хейт кампания срещу тях, като се възползва от стереотипите и закостенялото мислене на своите съседи.

Докато родителите им са във война, Уензди става приятелка с дъщерята на Марго, която е на същата възраст. Страховитото и невъзмутимо момиче започва да се бунтува срещу своите родители и дори в един момент става (лек) оптимист. В един от най-добрите моменти във филма. Уендзи се прибира вкъщи, носейки шарена щипка за коса във формата на еднорог, което провокира искреното разочарование и дори скандализира Мортиша Адамс.

В края на филма всичко завършва добре, като лентата сблъсква добре познатите герои с проблемите на нашето съвремие по един наистина забавен начин. Филмът има интересна и модерна история, действието се развива бързо.

Семейство Адамс успешно улавя духа на класическата анимационна поредица, с която израсна поколението на децата от 90-те, а и не само. Сега, с много подобрена графика и впечатляваща 3D анимация, този плашещо-забавен филм e най-добрия начин за съвременните деца да се потопят в света на това смахнатото и странно семейство. A за възрастните – няма лошо да си опреснят спомените с любите герои.

А докато продължават мерките за социална изолация, най-добрият начин за гледане е наемането му от каталога на А1 Видеотека. Това е достъпно за всички клиенти на А1, които използват телевизионна услуга по технологията А1 Xplore TV. Ето как става и процеса на наемането.

В случай че не сте фенове на анимацията, винаги можете да разгледате останалите заглавия от каталога на А1 Видеотека, който ще ви предложи богат избор от филми за домашно забавление. А1 Видеотека е достъпна само за абонати на платформата Xplore TV.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*