A1 Wallet – повече от един начин да платиш и да помогнеш

Очертава се втори месец на извънредното положение в България, а с него и продължение на строгите мерки за изолация. Неслучайно казват, че това да живееш в интересни времена било проклятие. Не знам дали е китайско или не, но вирусът от Ухан със сигурност ни вкара в точно такова време. Но благодарение на технологиите можем да продължим да да работим, учим, забавляваме и дори да плащаме.

А1 дарява сума, равна на 1 процент от всяка трансакция с А1 Wallet

Не всичко е сложено на пауза. Човек все пак трябва да пазарува например. Във време на пандемия няма причина да си прехвърляме замърсени банкноти и монети. Плащанията могат да се извършват директно със смартфона, благодарение на дигиталния портфейл А1 Wallet. Така не само предпазваш себе си и хората около теб от предаване на болестта. Всяка трансакция с дигиталния портфейл на А1 e директна помощ за българските лекари, защото А1 дарява сума, равна на 1 процент от всяко плащане с A1 Wallet. Дарението отива в специалната сметка на Министерството на здравеопазването за борбата с COVID-19.


Така помагаш двойно – ограничаваш циркулацията на хартиените пари и подкрепяш дарителството. Важно е да се поясни, че А1 дарява сумата от собствените си средства, а не от трансакциите на потребителите. От тях се очаква само да инсталират А1 Wallet и да плащат с него, а не с пари в брой.

Прекарай по-кратко време в магазините с А1 Wallet

Да обобщим дотук. Използвайки А1 Wallet, помагаш първо като ограничаваш циркулацията на банкнотите и монетите и второ – като участваш индиректно в дарителската кампания на А1. С помощта на дигиталния си портфейл обаче може да направиш и още нещо много важно – да ограничиш и времето, което прекарваш в магазините. Те останаха последните места, където има големи струпвания на хора, което прави дългото лутане между щандовете лоша идея.

Затова можеш да набележиш покупките си, предварително. Благодарение на А1 Wallet имаш брошурите на най-големите вериги в България в дигитален формат. Така можеш да се ориентираш бързо и лесно, и да спестиш максимално време в супермаркета. Ако имаш карта за лоялност – можеш да я въведеш директно в своя А1 Wallet. Приложението е съвместимо със системите на супермаркетите и те ще я разпознаят само с едно доближаване на смартфона.

Помогни и ти – сега има опция за дарения с A1 Wallet

Вече има възможност да помогнеш и ти с директно дарение през дигиталния портфейл на А1.Отскоро в опциите за изпращане на преводи, най-отгоре, може да се открие и „Дари с А1 Wallet”. Само трябва да избереш опцията, да въведеш сума и да натиснеш „Изпрати“. Дарението ти няма да се облага с никакви такси за превод. Цялата сума отива директно в специалната сметка на Министерството на здравеопазването, разкрита, за да подпомогне събирането на средства за българските лекари, медицински сестри и санитари, които са на първа линия в сблъска с кризата.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*