Първи дигитален базар с кауза в А1

Изминалите великденски празници преминаха малко по-различно за всички ни. Свързваме празника със силата на доброто и вярваме, че той въплъщава в себе си желанието ни да помагаме на другите. За да напомним за духа, който ни носи Великден, макар и разделени, в А1 организирахме традиционния ни Великденски благотворителен базар. Както всяка година, така и сега съчетахме пазаруването с набирането на средства за хора в нужда.

Лесно ли се организира базар онлайн?

Извънредното положение беше добър повод в А1 да се запитаме: щом дигитализацията ни позволява да предлагаме нашите услуги със същото отлично качество, защо да не използваме технологиите в наша полза и за организацията на вътрешния ни базар? Така за първи път проведохме базара изцяло онлайн, а плащанията извършвахме безопасно през нашия дигитален портфейл A1 Wallet.

По време на страстната седмица стотици колеги от цялата страна се включиха в базара. Някои от тях избираха между различни продукти, които купуваха директно през сайтовете на нашите партньори с отстъпка. Други наддаваха за ексклузивни артикули от любими изпълнители и спортисти, както и за редица интересни книги в онлайн търга.

Какво прави един базар успешен?

3 800 лв. донесоха десетките закупени фенски артикули, великденски украси и козунаци, книги и други атрактивни предложения за прекарване на свободното време.

Тази година със събраните средства от базара подкрепихме стипендиантската програма „Готови за успех“. В А1 допринасяме за програмата от много години и чрез дарителство по ведомост – директно дарение от работната заплата. Дарението от базара ще помогне за по-добро образование и бъдеще на двама ученици и един студент, които са част от програмата. Събраната сума ще им даде финансова възможност да продължат да се развиват и да показват отлични резултати.

базар Първи дигитален базар с кауза в А1 А1 Блог

Защо всяка подкрепа за базара е значима?

Благодарим за приноса на www.100gramasladki.com, www.ciela.com, www.desktop.bg, www.dims-92.com, www.makaroon.bg, www.leatherman.bg, www.pierrecardingifts.bg, www.swissdigital.bg, без които нямаше как да предложим такова разнообразие от артикули на преференциални цени.

А1 от години инвестира в българския спортен потенциал, като подкрепя БФски, БФЛА, както и ПФК ЦСКА и голф клубовете „Св. София“ и RIU Pravets. В настоящите трудни времена те подадоха ръка на благотворителната кауза, като предоставиха безвъзмездно свои трофеи, които са печелили с подкрепата на А1, лични ценни предмети или ексклузивни предложения за спорт. Много от спортните ни надежди се превърнаха и в посланици на каузата. Сред тях са Ивет Лалова-Колио, Мирела Демирева, Тихомир Иванов, Алберт Попов, Радослав Янков както и целият отбор на ЦСКА.

Компанията инвестира също и в развитието на културата в България, като подкрепя Сатиричен театър „Алеко Константинов“ и работи много успешно с едни от най-големите музикални продуцентски къщи – Монте Мюзик и Вирджиния Рекърдс. Всички партньори в сферата на културата безвъзмездно предоставиха редица възможности да се докоснем до тяхното творчество, а артисти като Силвия Лулчева се превърнаха и в искрени посланици на каузата.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*