MyKi: Смарт часовникът-телефон за дигиталните деца

Разбирането за света на децата, родени в дигиталната ера е съвсем различно от нашето. И не, дори не става въпрос дали знаят за телефона с шайба и каква е връзката между молива и аудио касетата. За най-новото поколение никога не е имало период без съществуването на интернет, компютърът е част от всеки дом, а смартфоните са нещо обичайно. Затова и изборът на подходяща джаджа за малчуганите, но и за техните родители, е малко по-труден. Ако искате да намерите перфектния баланс между удобство и забавление, Myki е най-сигурното устройство, което ще донесе и спокойствие на родителите.

В тази статия ще ви покажем кои са предимствата и разликите между трите модела смарт часовници MyKi, а в навечерието Денят на детето, А1 дава 50% отстъпка за всеки от тях до края на месец юни.

часовник MyKi: Смарт часовникът-телефон за дигиталните деца А1 Блог

MyKi Junior – първият детски часовник с двупосочни видео обаждания

MyKi Junior е детският смарт часовник от ново поколение – перфектен придружител на детето както на закрито, така и в игрите навън. Разполага с 1.44-инчов цветен сензорен дисплей и е първият GPS/GSM часовник за деца с функция за двупосочно видео обаждане, която позволява на малчуганите да могат да се свързват с роднини и приятели не само чрез гласови, но и с видео разговори. И не само това. Можете да видите и чуете къде е детето ви по всяко време. С функцията Watch to Watch децата могат да добавят приятели в своя списък с контакти, свързвайки своите MyKi Junior устройства. След одобрение на родителя през приложението MyKi Junior, децата ще могат да разговарят, да си разменят снимки, гласови и емоджи съобщения помежду си. MyKi Junior осигурява не само спокойствие на родителите, но и забавление за децата. Смарт часовникът дава възможност за задаване на аларми за напомняне на различни дейности и задачи, калкулатор, фенерче, вграден акселерометър за проследяване на стъпки, разстояние и изгорени калории, а с 4-те забавни и образователни игри децата се забавляват и остават позитивно ангажирани.

часовник MyKi: Смарт часовникът-телефон за дигиталните деца А1 Блог

MyKi Touch – подходящ за малки и големи

MyKi Touch разполага с 1.22-инчов цветен сензорен екран, който показва точен час, сигнал от мобилния оператор, звуков профил на часовника към момента, заряд на батерията, получени съобщения и най-важното – две иконки за бързо набиране на родителите. Благодарение на подобрения GPS приемник, родителят получава информация за местонахождението на детето по всяко време в приложението на MyKi. Информацията за точната локация на детето се подава по-бързо и още по-точно с помощта на 24-каналния GPS режим. Смарт часовникът MyKi Touch може да осъществява обаждания към до 20 предварително зададени от родителя номера в телефонната книга. Всичко отново става лесно и бързо чрез приложението MyKi Watch. Часовникът MyKi Touch се предлага с мека антибактериална каишка, която може да се избере в два свежи цвята, а  дизайнът е специално проектиран, за да е удобен за детската китка.  Смарт часовникът разполага с три мелодии на звънене, възможност за режими на вибрация и спиране на звука.

часовник MyKi: Смарт часовникът-телефон за дигиталните деца А1 Блог

MyKi Watch – необикновеният часовник

Подобно на всички MyKi– MyKi Watch предава информация за местоположението на детето към приложението на родителите му, може да изпраща и получава текстови съобщения и да осъществява разговори с до 10 предварително зададени от родителя телефонни номера. Благодарение на високотехнологичната разработка и вградените SIM карта, GPS приемник, микрофон, говорител и сензор за допир, MyKi Watch предлага спокойствие за родителите и забавление за малчуганите. Смарт часовникът разполага и със SOS бутон, давайки допълнителна сигурност. През приложението MyKi Watch родителят може да добави до три спешни номера, а при натискане на бутона часовникът започва да ги избира последователно, докато не осъществи връзка с един от тях. Класическият MyKi Watch е наличен в два цвята – розов и син, а за още по-голяма издръжливост в игрите, екранът е защитен с гумени предпазители във формата на усмивка.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*