Как Smart View стана умният начин за разходки през карантината

Случилото се през 2020 година ще се помни дълго. Освен хората, извънредното положение затвори бизнеси, институции, паркове и градини. Училището продължи, макар и под дигитална форма. Въобще – целият ни свят в един момент се оказа затворен и единствените прозорци навън бяха екраните на смартфоните и компютрите.

Обичани или отричани – едно е сигурно, дигиталните решения стават все по-важни. Ако до скоро беше немислимо малък или среден бизнес да има собствено мобилно приложение, то днес това е не само възможно, но и необходимо. Клиентите на А1 могат да разработят такива с услугата Smart App, но в контекста на социалната изолация една от функционалностите ѝ се отличи особено силно.

Става дума за услугата Smart View, с чиято помощ могат да се създават виртуални разходки на най-различни обекти. Заснета от професионален фотографски екип, сертифициран от Google,  виртуалната разходка на A1 се превърна в инструмент за много бизнеси и институции, благодарение на който да не загубят своята аудитория.

11 милиона гледания

Толкова са натрупали виртуалните разходки в А1 от началото на услугата Smart View досега. Внушителен брой, който няма как да не е оказал влияние на популярността на бизнесите, които са ги използвали. В този текст ще ви покажем някои от „звездите“ ни, и ще ви дадем възможност да се „разходите“ из тях.

Софийска математическа гимназия

СМГ е едно от елитните училища в страната и никак не е странно, че привлича интереса на учители и ученици от цялата страна. Със своите 200 000 гледания, обаче, няма как да не предположим, че и Smart View е помогнал много за популяризирането на училището.

Народната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“

Един от храмовете на науката, който остана затворен по време на кризата, беше Народната библиотека в центърът на София. И докато учебните заведения продължиха работата си дистанционно, нищо не можеше да замени докосването до книга.

Все пак, междувременно интернет потребителите имаха възможност да се разходят вирутално из коридорите ѝ, благодарение на Smart View.

Зоологическа градина София

Забраната за посещение на парковете се понесе тежко, особено от децата. Нямаше как да се посещава и най-големият зоопарк в България. С помощта на екипа на А1 обаче, дори и той беше достъпен, макар и виртуално.

Ето как изглежда създадената със Smart View разходка на една от най-големите забележителности на столичния град.

Още проекти, създадени от екипа на А1 с услугата Smart View, могат да бъдат открити на сайта demosites.a1.bg, където са достъпни за всички. Каквото и да се случва – не трябва да забравяме, че всички трудни периоди свършват, а всяка виртуална разходка скоро може да прерасне в реална.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*