Джаджите, които ти помагат да влезеш в топ форма за лятото

Повечето новогодишни обещания, свързани с диети, отдавна са забравени, а плановете за влизане във форма са се сгромолясали с пълна сила още в началото на февруари. Готови или не – лятото е тук и успешно ни напомня за неизпълнените ни цели. Няма страшно! В тази статия сме подбрали някои джаджи, които ще ти помогнат да влезеш в банския от миналата година, но не забравяй, че балансираното хранене и позитивното мислене са в основата на това да изглеждаме добре.

Намери всичко необходимо за твоята топ форма с един клик

Вече няма нужда да се ровиш в сайтове, за да откриеш най-доброто предложение за теб. Погрижихме се за това, като ти предлагаме пълен сет от всичко необходимо, за да постигнеш желаните резултати, докато се забавляваш и следиш прогреса си. Най-новият комплект от джаджи на Huawei в портфолиото на А1 включва смарт часовника Huawei GT 2e, Bluetooth слушалките Huawei FreeLace и смарт везната Body Scale Huawei AH100.

Спортният смарт асистент със 100 режима на тренировка

Huawei GT 2e, моделът надграждащ GT 2, е перфектният спортен смарт асистент. Оборудван с още повече спортни функционалности, елегантният смарт часовник притежава по-минималистична визия, издръжлив корпус от неръждаема стомана и 5АТМ водоустойчивост (до 50м дълбочина).

Huawei GT 2e вдъхновява потребителите към по-активен и здравословен начин на живот, като добавя редица интересни функции, сред които и функцията за наблюдение на кислородната сатурация на кръвта, която Huawei въвежда за пръв път в този модел. Смарт часовникът е снабден още със акселерометров сензор, жироскоп, геомагнитен сензор, оптичен сензор за сърдечен ритъм, сензор за околна светлина, сензор за налягане на въздуха и други полезни функции за всеки спортист.

GT 2e има на разположение цели 100 спортни режима, с които можеш да проследяваш постиженията си, дава ти нови възможности за персонализация, а най-хубавото е, че вече автоматично прихваща началото на всяка тренировката.

18 часа мотивиращи летни хитове

Мъчителните монотонни тренировки са вероятно най-демотивиращото нещо, което може да те отклони от спортния успех, но и за това има решение – втората джаджа от спортния комплект – Bluetooth слушалките Huawei FreeLace. Създадени специално за спорт, те работят безупречно, благодарение на технологията за бързо свързване Huawei HiPair. Водоустойчиви са и батерията им издържа до 18 часа в режим слушане на музика с едно зареждане, като дори и само 5 минути заряд са достатъчни за до 4 часа работа.

Със слушалките Huawei FreeLace можеш да приемаш обаждания без да се притесняваш от страничните шумове,  благодарение на технологията за намаляване на околния шум Crystal Clear Calls.

Най-важното за постигане на добри резултати – данни и статистика

В крайна сметка едва ли има нещо по-мотивиращо от това да видиш, че си на прав път и тренировките оказват своя положителен ефект. Смарт везната Body Scale Huawei AH100 е черешката на тортата в спортния сет на А1. Освен с модернистичен дизайн, който със сигурност ще намери своето място във всеки дом, смарт кантарът на Huawei може да се похвали и с множество функционалности. Освен тегло, Body Scale Huawei AH100 измерва цели 9 елемента от телесната структура, включително процент телесна мазнина, BMI, протеин и вода, като предоставя лесен за разбиране здравен анализ и персонализирани съвети. Смарт везната автоматично разпознава и запаметява резултатите на до 10 души, а промяната на данните им във времето се визуализира с помощта на различни графики.

Полезни приложения за добри резултати

Поддържането на балансиран начин на живот, който включва тренировка, ядене на плодове и зеленчуци и време за медитация, може да се окаже по-трудна задача. За сметка на това има стотици приложения, които ти помагат и подсказват да правиш всичко това лесно и интуитивно.

MyFitnessPal е едно от най-добрите налични приложения за проследяване на хранителните навици, независимо дали целта е да отслабнеш или да натрупаш мускули. Дневникът на храните включва лесна за използване база данни, която предлага информация за състава и хранителните вещества за милиони различни храни, включително ястията в някои ресторанти.

Ако фитнес режимът ти е омръзнал, има много приложения, които ще ти предложат индивидуални програми, с които да разнообразиш тренировките и да останеш в добра спортна форма. В приложението Nike Training Club, например, можеш да откриеш страхотни тренировки, подходящи за твоето фитнес ниво, независимо дали си абсолютно начинаещ или истински атлет.

Не забравяй и за менталното ти здраве – приложения като Headspace и Calm ти предоставят различни видове техники на медитация, с които да се справиш с натовареното ежедневие, а Lumosity: Daily Brain Games помага мозъкът ти винаги да е остър като бръснач, благодарение на ежедневната доза предизвикателства, с които да подобриш знанията си и уменията си за критично мислене, памет и решаване на проблеми.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*