Превърни смартфона си в портфейл и ползвай бонус мегабайти

През последната година се натрупаха не малко причини човек да премине към използването на дигиталния портфейл на А1. За някои от тях вече сме писали и в този блог. Освен че парите в него реално са по-сигурни отколкото в брой, плащането е по-бързо и по-удобно, а самият A1 Wallet е достъпeн за iOS и Android смартфони, а отскоро го има и в AppGallery на Huawei. В разгара на пандемията от COVID-19 приложението се превърна в добър начин да ограничиш физическия си контакт в магазините и дори да направиш дарение.

Всичко това продължава да е вярно и през юли, но този месец потребителите на смартфони имат още една причина да преминат към дигиталния портфейл А1 Wallet. Всички, които направят нов профил през настоящия месец, ще получат бонус от 3000 МВ високоскоростен интернет. Eто как:

3000 МВ срещу 2 минути за отговор на кратка анкета

Всеки нов потребител на A1 Wallet може да добави 3000 МВ към месечния си план. Няма проблем дори и да не е клиент на А1 – в този случай просто трябва да избере номер в мрежата ни, който ще получи мегабайтите. Единственото, което трябва да се направи, е попълването на кратка анкета, свързана с приложението.

При инсталирането на нов А1 Wallet приложението стартира процес на регистрация. С него се получава и автоматичен потвърдителен имейл за успешна регистрация. Именно с този имейл идва и линкът към анкетната ни карта. Попълването ѝ наистина може да стане за 2 минути.

След като потребителят свърши с тази „задача“, трябва да посочи имейл, на който ще получи код за активация на бонуса. Този имейл може да е същият като регистрационния, може да бъде и различен. Трябва обаче малко търпение, защото кодовете се изпращат веднъж седмично към всички попълнили анкетата. Ако сте сред тях – няма страшно, няма да ви забравим.

Запознай се и с А1 клуб – новият най-добър приятел на А1 Wallet

Потребителите на А1 вече знаят, че обичайният начин да изпращаме бонус мегабайти към тарифния им план е приложението Моят А1. С най-новата инициатива на А1 Wallet обаче подходът е малко по-различен, защото този път право на участие имат и потребители на дигиталния портфейл, които не са клиенти на А1.

На помощ идва секцията А1 клуб на сайта A1.bg. След като пристигне кодът за активация (в рамките на една седмица след попълване на анкетата), трябва да отворите линка от приложения имейл. Той води директно към секцията А1 клуб, където трябва да се избере „А1 клуб ваучер“. Полученият код се слага в полето „Въведи номера на своя А1 клуб ваучер“. Последователно трябва да бъдат натиснати бутоните „Провери“ и „Използвай“.

Финалната стъпка е да се въведе номер, който трябва да получи 3000 МВ бонус. Този номер трябва да бъде част от мрежата на А1, но не е задължително да бъде собственост на човека, инсталирал А1 Wallet. Така дори хората, които не са наши абонати на мобилна услуга, могат да подарят бонуса на свой близък човек.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*