ChitChat – как работи най-новата мобилна услуга от А1

Неограничени национални минути, 4 000 MB мобилен интернет и всичко това без обвързване с договор и нула неустойки при прекратяване. Това накратко е описанието на най-новата мобилна услуга от А1 – ChitChat.

Мобилната услуга е уникална по рода си. Неслучайно и начинът, по който можеш да се сдобиеш с нея също е необичаен. ChitChat се предлага единствено в онлайн магазина на A1.bg. Управлението на услугата също се извършва изцяло през мрежата, като за тази цел трябва да използваш приложението Моят А1 или едноименната секция на А1.bg.

За кои потребители е новата мобилна услуга?

Има определена група от хора, които търсят нещо различно – мобилна услуга, която да пасва на ежедневието им и да не се вписва в предварително дефинирана рамка. Тук е ролята на ChitChat, насочен към активните потребителите и хората, които обичат да говорят с близки и приятели по телефона, но в същото време не желаят да се обвързват с договор.

Освен в образа на младия бунтар обаче, потенциални потребители на ChitChat могат да бъдат открити и сред хората с далеч по-практични нужди. Например – ако прекарваш само част от годината в България, спокойно може да заложиш на тази услугата. Картата ще остане валидна в продължение на една година от датата на активация, дори и да пропуснете няколко месеца плащания.

В момента, в който имаш нужда от картата си отново – може просто да активираш автоматичното плащане. Стига картата да продължава да е в период на валидност, тя отново ще работи – без въпроси и – най-вече – без неустойки или допълнителни такси от А1.

Как да управляваш своя нов ChitChat

Ако сме те спечелили дотук – сега е момента да се запознаеш с мобилното ни приложение Моят А1 или портала Моят А1 на сайта ни. Това е начинът да управляваш своя ChitChat, след като поръчаш през онлайн магазина ни. Като за начало – трябва да въведеш банкова карта (с възможност за онлайн плащания), която ще използвате за плащане. Щом веднъж регистрираш картата – процесът е автоматичен. Всеки месец ще се извършва ново зареждане. Ако поискаш да спреш – просто изключваш опцията за автоматично зареждане. Така, от следващия  месец, картата ще може да получава само входящи обаждания, но не и да изпраща такива. Твоите разходи са съответно 0 лева.

Отделно от това, ако искаш да ползваш допълнителни услуги, трябва да заредиш и определена сума в своята ChitChat карта. Може да избереш от 10 до 99 лв. От тези пари ще се приспадат разходите за допълнителни услуги, по определен ценоразпис.

Разбира се, не си длъжен да го правиш. Баланса по картата ти може да е на 0, като това отново няма да доведе до глоби или неустойки.

Допълнителните услуги – също по мярка

Говорейки за допълнителни услуги – не може да не споменем, че с ChitChat тръгват и два нови пакета, създадени специално за тази услуга. Всеки потребител може да си добави допълнителен пакет  с 5000 или 10 000 MВ мобилен интернет. Плащането им е еднократно чрез банковата им карта, а самите мегабайти важат в рамките на 30 дни.

За разлика от сумата за автоматично зареждане за услугата, допълнителните пакети не се подновяват. Ако нямаш нужда от тях в следващия месец, не се налага да правиш нищо. Начинът да бъдат добавени – както и всичко свързано с ChitChat – отново е онлайн – през профила ти в портала Моят А1 или приложението Моят А1.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*