Нов iPhone на достъпна цена? Мисията е възможна

Apple винаги се е приемала като един от лидерите в сферата на технологиите. Още от времето на Стив Джобс компанията има славата на иноватор. Тези факти доведоха до създаването на цяла екосистема от продукти, които милиони хора по света използват, а други – желаят да притежават. Да си иноватор обаче има своята цена, както за производителите, така и за крайните потребители.

Затова моделите на iPhone остават в съзнанието на хората като много качествени, но за сметка на това скъпи устройства. Тази година обаче от американската компания опитаха да променят този си имидж, пускайки на пазара по-достъпен модел в лицето на iPhone SE. Логично и А1 обяви големи намаления за актуалните модели, достигащи до 400 лева. Eто кои са те:

iPhone SE – достъпното бижу на 2020

iPhone SE 2020 определено е нетипичен представител на бранда, тъй като Apple се стреми да разнообрази своята посока и да привлече нови потребителите с по-бюджетни предложения. Още преди промоцията от А1 iPhone SE 2020, който е и последното устройство от Apple към август 2020, бе смартфонът с най-ниска цена на старта на продажбите.

С него Аpple се опитва да навлезе и в средния клас на индустрията, но в същото време да не оставя качеството на по-заден план. Възползвайки се от предложението от А1, потребителите ще се сдобият със устройство, което комбинира мощта на флагманите от серията 11- смартфонът включва иновативния чипсет А13 Bionic, с компактния дизайн и корпус на iPhone 8. По този начин iPhone SE 2020 съчетава отлични характеристики с вече познат дизайн.

Серията iPhone 11 – едни от най-запомнящите се устройства на 2019

Последните флагмани от серията 11 на iPhone оставиха траен отпечатък в смартфон индустрията и все още са желани технологични устройства не само от феновете на бранда. А сега с по-ниската си цена в рамките на кампанията от А1 стават още по-привлекателни за потребителите. Освен голям дисплей, потребителите ще открият елегантен дизайн, две отлични камери на гърба на устройството и множество интуитивни функции, подкрепени от изкуствения интелект на A13 Bionic в своя нов iPhone 11.

В рамките на кампанията са включени и моделът iPhone 11 Pro, както и неговия по-голям брат – iPhone 11 Pro Max. При Pro версиите потребителите ще открият отново здрава сглобка, елегантни заоблени ъгли и различни цветове, но тук корпусът съчетава неръждаема стомана и закалено стъкло, докато при iPhone 11 съчетанието е от здрав поликарбонат и закалено стъкло. Другата разлика при моделите са камеритe и дисплеите.

iPhone 11 Pro притежава 5,8-инчов дисплей с технология Super Retina XDR OLED и комбинация от 3 камери. Технологията и бройките на камерата са същите и при Pro Max модела, но дисплеят е от внушителните 6,5 инча.

iPhone 7 – моделът, който просто не остарява

В промоцията на А1 участва и ветеранът iPhone 7. Той е с класически дизайн и включва добри характеристики, камера, която заснема ясни и богати на детайли изображения и ярък дисплей. Да, това е модел от 2016 година и сигурно не е подходящ за потребители от т.нар. категория „power users”.

В същото време е практичен и издръжлив, а вече и много достъпен като цена модел на iPhone, който все още може да конкурира много устройства от ниската част на средния клас. Това е устройство, което доказа полезността си през годините и продължава да има заклети фенове, сред любителите на Apple.

Моделът е с най-компактни размери от предложенията в кампанията на А1, които позволяват лесно използване с една ръка – комфорт, който много потребителите предпочитат пред устройства с масивни дисплеи. Всъщност, това е последното бижу на Apple, което предхожда борбата за създаване на все по-големи дисплеи във високия клас устройства.

Кога, ако не сега

За всички потребителите, които желаят нов iPhone, но са били възпрепятствани от по-високата цена на флагманите от бранда, сега е точният момент. Същото важи и за тези, които досега не са били част от света на Apple, но са готови да направят голямата крачка. С намаления до 400 лева наистина е трудно да си представим, че смартфони с такива характеристики ще бъдат толкова достъпни.

Любителите на високите технологии със сигурност очакват и появата на новата серия устройства през есента на 2020 година. При тях обаче се очакват нови иновации и – съответно – по висока цена. Времето ще покаже дали от Аpple ще продължат и със SE серията през следващите години, с която да навлязат към средния клас.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*