Запознай се с А1 Помощник – твоят гид в света на А1

Потребностите на потребителите се менят с динамиката на технологичното развитие, затова и дигитализацията на всевъзможни процеси не е новост, а по-скоро необходимост и удобство.

В А1 технологичното развитие не е външен фактор, с който да се съобразяваме, а ежедневие, което сами си създаваме. Затова сега, само с няколко клика на мишката, всеки клиент на А1 може да открие решение на проблем или отговорите на най-често задаваните въпроси. Ако не сте чували за А1 Помощник, сега е моментът да научите повече.

Какво представлява А1 Помощник

А1 Помощник е новият портал, който съдържа детайлна информация за услугите на А1 и позволява на потребителите да откриват бързо и удобно решение на затрудненията,  без да напускат своя дом или офис, или да се налага да ходят до физически магазин. Платформата може да бъде достъпна по няколко начина – на адрес help.a1.bg, от меню „Помощ“ на началната страница на сайта А1.bg или от секцията „Помощ“ в мобилното приложение Моят А1.

Лесно и систематизирано

В динамиката на съвременното общество никой не разполага с няколко излишни часа, за да търси отговори на въпросите, които го вълнуват. Именно затова А1 Помощник е създаден с интуитивен интерфейс, благодарение на който потребителите бързо да достигат до необходимата информация. Платформата е структурирана в отделни категории са всяка услуга, като например Фактури, Роуминг, Мобилни услуги, Интернет, Телевизия, както и отделна секция за нови клиенти на телекома. Освен това, за по-добра ориентация, в А1 Помощник са създадени и допълнителни подкатегории, където са изброени конкретните услуги, общо представяне на техните функции, особености и технически характеристики.

Аз само да попитам…

Няма страшно, на всеки се е случвало поне веднъж. Затова в А1 Помощник събрахме на едно място най-често задаваните потребителски въпроси за всички продукти и услуги на А1, а най-хубавото е, че техните отговорите са подготвени от най-добрите специалисти. По този начин всички клиенти на А1 имат онлайн достъп до бързо качествено обслужване навсякъде и по всяко време.

Новини в реално време

Секцията „Новини“ на А1 Помощник е създадена специално за публикуване на актуална информация за предстоящи профилактики на мобилната и фиксирана мрежи на А1, както и прогреса на работата по отстраняване на възникнали аварии.

На същата страница ще откриете и кои са най-новите продукти и услуги в портфолиото ни, промени в ценовите предложения и дори кой филм да гледате в сряда вечер! Да, и за последното сме напълно сериозни. В секция „Новини“ ще видите кои са най-новите хитови заглавия за месеца в А1 Видеотека.

С поглед към бъдещето

За никого не е тайна, че бъдещето на обслужването е дигитално, затова А1 Помощник дава онлайн достъп до различни ресурси, с които да ви улесни в намирането на решение. В помощ на клиентите са множество инфографики, изображения и видеоклипове.

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*