Защо новият iPhone 12 е най-умният iPhone досега

Новината за представянето на новите модели iPhone 12 със сигурност вече е стигнала до целия свят. Тази година Apple показа наведнъж цели четири устройства – iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Mах, които се отличават от предходните модели с атрактивен нов дизайн, поддръжка на 5G, добри камери и още по-добра производителност.

Типично за Apple – стилен дизайн, безупречна камера и издръжливост

Въпреки че разположението на основните камери остава същото като от серия 11, iPhone 12 идва с редица подобрения както отвън, така и отвътре. Започваме с дизайна – изчистен и семпъл, типично в стила на Apple, а отсечените плоски метални рамки на корпуса напомнят на iPad Pro. Основната камера e двойна с 12MP главен сензор, а моделите Pro и Pro Mаx имат тройни камери, подкрепени от допълнителни сензори за постигане на още по-голяма прецизност при снимките.

Размерът на екрана при класическия iPhone 12 и при iPhone 12 Pro e 6.1-инча, а дисплеят заема почти цялото лице на устройствата. Феновете на екстремните фотографии и по-невнимателните потребители могат да си отдъхнат – всички модели са с повишена издръжливост на намокряне и прах, а дисплеят е покрит с Ceramic Shield – най-здравото стъкло, поставяно в телефон в историята, което обещава да е четири пъти по-здраво от предшествениците на iPhone 12.

Тайната на новите модели iPhone 12

С напредването на технологиите смартфоните стават все по-добри лични помощници, умело водят гласови бележки и разпознават лица на снимки, а с развитието на изкуствения интелект стават възможни и още по-сложни процеси, които помагат на смартфоните да разберат по-добре света около тях.

Това, което остава скрито от погледите на потребителите, е новият процесор А14 Bionic – новите iPhone 12 са първите смартфони в света, захранвани от най-мощните чипове. Благодарение на новата технология потребителите с лекота ще могат да редактират 4К видеа, да обработват снимки с висока резолюция и да играят „тежки“ видео игри, като същевременно използват по-малко батерия. Мощният процесор е и заявка за дълъг живот на устройствата, които може да се справят с множество задачи като тежки и поддръжка на бъдещите софтуерни ъпдейти.

iPhone 12 идва и при вас

Новите iPhone 12 и iPhone 12 Pro вече могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на А1, като iPhone 12 Pro се предлага в четири цвята – сребрист, графит, златен и син, а iPhone 12 в пет – черен, бял, червен, зелен и син.

Кампанията за предварителни приключи на 29 октомври, а закупилите устройството по този начин са сред първите, се докоснаха до тези страхотни смартфони. Всъщност, кампанията беше толкова успешна, че бройките бяха изчерпани много бързо и в момента очакваме допълнителни доставки. Въпреки това, всеки може да си запази устройство от А1.bg и още сега да бъде сигурен ще няма да остане без него.

От 6 ноември стартираха и предварителните поръчки на iPhone 12 mini и iPhone 12 Pro Max. Снабдени със същия мощен процесор, както най-компактното устройство в серията, така и топ-флагмана със сигурност имат какво да предложат. Те са насочени към различен тип потребители, но и двата съдържат всичко, което прави iPhone любим бранд на толкова много.

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*