Как късметът да ти се усмихне всеки път

На всеки се е случвало поне веднъж да се усъмни в късмета си и да оправдава дребните неуспехи със суеверия. Сега обаче черната котка и фаталният петък 13-ти нямат никакво значение, защото с Колелото с награди на А1 печелите всеки път и имате още един повод да платите своите месечни фактури през приложението Моят А1 или онлайн на А1.bg.

От началото на ноември с всяко извършено плащане можете да спечелите различни бонуси – до 500 минути за национални разговори, до 3000 МВ мобилен интернет на максимална скорост или възможност за участие в седмична томбола с награда от 1000 лева. Апликацията е достъпна за почти всички смартфон операционни системи и може да бъде открита в Google Play, AppStore и АppGallery, а тези от вас, които предпочитат да не теглят допълнителни приложения, могат да си направят регистрация  директно от онлайн портала Моят А1 и да платят лесно и бързо оттам.

Гарантирани награди

Бонусите са еднакви независимо от метода на плащане. След финализиране на плащането Колелото с награди на А1 ще се появи на екрана ви, а възможните печалби са 100, 200 или 500 национални минути за разговори или мобилен интернет на максимална скорост – 100, 500, 1000 или 3000 МВ. „Завъртането“ става с едно докосване или един клик, като системата посочва на случаен принцип наградата, която ви се е паднала. Ако се притеснявате, че сте карък, не се безпокойте – бонуси се крият зад всички сектори на колелото, така че няма опасност да останете без награда.

Изненадите не спират дотук

А1 в партньорство с Mastercard предлагат и допълнителна награда Освен завъртане на Колелото с награди, автоматично се включвате и в седмична томбола за 1000 лева. Условията за участие са само две – да направите плащане на стойност минимум 10 лева със своята Mastercard и картата бъде запазена за следващи плащания в приложението. Как ще разберете дали сте сред печелившите? Много просто – екипът на А1 ще се свърже с всеки един от късметлиите, ще предостави допълнителна информация за начина, по който могат да получат своята награда, а сумата ще бъде преведена по подадена от вас IBAN-сметка. Всяка седмица от ноември до 1 февруари 2021 година А1 ще избира по един печеливш. В томболата могат да участват настоящи клиенти на А1 и сключили нов договор за услуги към телекома.

Ако сме ви заинтригували, можете да намерите подробна информация за томболата и правила за участие на А1, както и в мобилното приложение Моят А1.

Сигурно, лесно и удобно

Плащането през мобилното приложение остава най-лесният и сигурен начин за погасяване на задължения – потребителите не само спестяват време, а и не се налага да посещават физически магазин. Това е поредната стъпка на А1, с която телекомът насърчава своите потребители да използват по-сигурни и безопасни методи за извършване на плащания, особено с навлизането в по-студените месеци и продължаващата коронавирусна пандемия.

Още по темата

  1. Не съм доволна от Колелото на късмета и съжалявам,че се включих в него .Спечелих 100минути,а загубих абонаментния си план и в момента на активирането им Вашата система ми отчита всички разговори като дължими за плащане.Няма бонус,няма тарифен план.Но слетката ще трябва да платя.Какво колело на късмета е това?По случая ми вече седмица тече проверка,даже я удължиха до 22.12.20г.Ако нещата не се оправят като спре този фиктивен бонус ще ликвидирам номера.Това ли е късмет?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*