Свикнал си музиката да те следва навсякъде? Имаме предложение за теб

Музиката е неизменна част от ежедневието ти – пееш си в колата на път за работа, надуваш летните хитове, докато пътуваш към морето, заглушаваш шумните колеги с последния албум на любимия ти артист, точното парче може да те накара да направиш една серия повече във фитнеса, а събирането с приятели е времето, в което обменяте най-яките попадения от плейлистите си. Чувал ли си за Deezer? Новата музикална онлайн стрийминг услуга, предлагана от А1, е точно за теб и е готова да се справи с изискванията на всеки музикален фен.

Какво представлява Deezer?

А1 спази обещанието си към всички меломани и през декември влезе с нови сили в необятния музикален свят с приложението Deezer – достойниянаследник на A1 Xplore Music. Онлайн стрийминг платформата е изключително подходяща за всеки музикален фен – тя предлага свръх богато музикално съдържание, персонализирани предложения и ти позволява да слушаш любимите си парчета навсякъде и по всяко време.

В платформата те очакват над 56 милиона записа, възможност за създаване на персонализирани плейлисти, както и умен алгоритъм за препоръки, който сам разпознава любимия ти стил и предлага нови песни, с които да допълниш плейлиста си.

Ако ти е омръзнало да слушаш все едни и същи парчета навсякъде, функцията FLOW, характерна само за Deezer, ще те остави очарован. С FLOW платформата научава какво харесва потребителят и какво не, и възпроизвежда безкраен поток от музика, подбрана специално за него. По този начин приложението предлага за слушане любима музика, примесена със свежи препоръки и песни, които потребителят може дори да е забравил, че харесва. Звучи добре, нали?

Не е нужно да си заклет меломан, за да се ориентираш в морето от музика – Deezer има решение и за това. Платформата дава възможност да слушаш както вече готови плейлисти, така и да създаваш свои собствени. Подготвените колекции са разпределени по жанр, търсенето на песните е бързо и интуитивно, а със SongCatcher лесно ще разпознаеш кое е парчето, което се чува от съседското парти.

Бонус за караоке феновете – в Deezer текстовете на любимите си песни се появяват на екрана на телефона и то в реално време, за да можеш да следиш точно кой куплет пее в момента твоят любим артист.

Май те заинтригувахме и искаш да опиташ Deezer?

Добрата новина е, че за старта на услугата А1 обяви 3-месечен промоционален безплатен период за Deezer Premium за всички свои потребители на мобилни услуги на договор. За да го получиш, трябва да заявиш използването на услугата до 31.01.2021 г. А за тези, които използват предплатени карти, А1 ще даде едномесечен безплатен период.

Ако към 30 септември си бил сред потребителите на платформата А1 Xplore Music – предшественика на Deezer или пък тарифният ти план е включвал безплатен достъп до нея, ще получиш цели 12 месеца промоционален период, за да се потопиш в океана от музика, като тях можеш да заявиш до 07.01.2021г.

След изтичането на бонус периодите месечната такса за използване на услугата ще бъде в размер на 9,99 лв. на месец, като тя се включва към месечната фактура за всички услуги от А1, а за клиентите на предплатена услуга, активирали своя Deezer Premium абонамент, сумата ще се приспада от наличния баланс в картата им.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*