Твоята оценка за А1 има значение

Какво е твоето мнение? Ние не се притесняваме да те попитаме и хората, които ни следват в социалните мрежи знаят това. Само във Facebook имаме над 360 000 последователи, а екипът ни е винаги на линия, за да отговаря на въпроси и да съдейства с разрешаване на проблеми. Никога не бягаме от критичните мнения за нас, нито ги цензурираме. Искрено оценяваме и множеството положителни коментари, които достигат до нас през различни канали.

Абонатите ни обаче са милиони, а за нас е важно да чуем мнението на всеки един. Така разбираме какво трябва да правим по-добре и с какво вече сме се справили. Именно затова стартирахме и програмата „Твоята оценка“.

Запомни този номер: 1461

Твоето мнение има значение и сме направили лесен за теб начин да го споделиш с нас чрез кратка SMS анкета с два въпроса. Като клиент на А1, след като имаш взаимодействие с наш колега, може да очакваш SMS от кратък номер 1461. Получаването на SMS анкетата е напълно безплатно за теб, като разбира се няма такси и в случай че ни отговориш.

Отговорът може да съдържа всякаква оценка по твой избор. Единственото условие е да посочиш конкретна цифра от 0 до 10. С нулата изказваш крайното си несъгласие да препоръчаш А1 на база разговора с нашия служител, а с оценка 10 – пълната готовност да ни препоръчаш на свои приятели.

Ако не си човек на крайностите, разчитаме да използваш и другите цифри. Не се колебай след това да споделиш основната причина за твоята оценка в свободен текст. За нас е важно да знаем какво ти е допаднало и какво мислиш, че може да се подобри. Писането на един SMS ще отнеме само няколко секунди, но може да промени начина ни на работа, така че да отговаря по-добре на твоите нужди.

Кого можеш да оцениш

Програмата „Твоята оценка“ обхваща служителите на А1, които най-често и интензивно взаимодействат с клиенти – в магазините от търговската ни мрежа и консултантите по телефона. Не се налага да помниш с кого си контактувал, ние знаем. Няма нужда и да изпадаш в подробности за разговора си – една оценка от 0 до 10 е достатъчна. Добави причината за оценката и това е всичко!

Имаш и други опции да споделиш своето мнение

Дори и да не си общувал скоро с наш колега, имаш възможност да ни изпратиш обратна връзка през портала Моят А1. В меню „Повече“, секция „А1 Гаранция“, ще откриеш опцията „Моята обратна връзка“, където можеш да споделиш както позитивно впечатление, което си придобил от нашето обслужване или услуги, така и да споделиш затруднение, ако имаш такова. Просто следвай стъпките и избери това, което искаш да ни разкажеш. Може да бъдеш сигурен, че всяка обратна връзка се взема предвид, защото твоето мнение има значение.

 

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*