За всекиго по нещо – философията на Samsung

Посетителите на сайта А1.bg със сигурност са забелязали, че целият месец март е посветен избрани продукти от Samsung, които А1 предлага с до 50% отстъпка от цената. Сред тях са някои от най-актуалните модели смартфони и таблети в момента на пазара. Ексклузивните промоции продължават през целия месец, а клиентите могат да се възползват от тях чрез поръчки онлайн на А1.bg или в някой от търговските ни обекти.

Защо точно Samsung

Този въпрос може би ще се запитат много от потребителите. За да стигнем до неговия отговор, може би първо трябва да си отговорим на въпроса как южнокорейският бранд изгражда своята стратегия, с която успешно се позиционира в смартфон сегмента и успява да се задържи в топ 3 през последните няколко години. Един от начините определено е чрез изграждане на богато портфолио. През последните 2 години се забелязва изявена концепция на компанията да предлага повече и по-различни смартфони, особено в средния ценови клас.

Тук блестят моделите от серията „A“, които се превърнаха в едни от най-предпочитаните в глобален мащаб, защото в повечето случаи предлагат отлична комбинация между цена и качество. Забелязва се, че някои от моделите от тези серии притежават и характеристики, които сме свикнали да виждаме само във високия клас. Прецизни камери, снабдени с куп сензори, мощни процесори и прочее.

Моделите от сериите “S” и „Note” традиционно се превръщат в устройства, които привличат погледите на потребителите, на конкурентите, на любителите на бранда, както и на неговите критици. Едно може да се каже със сигурност, богатият избор прави бранда много гъвкав, като по този начин Samsung привлича все повече клиенти. Именно затова и А1 посвети месец март на най-популярните модели на производителя в момента. Така всеки потребител може да намери нещо подходящо за своите нужди – било то от средния, ниския или най-високия клас.

Кои са акцентите

Месецът на Samsung включва някои от най-атрактивните модели смартфони и таблети в момента на пазара. Интересно е, че се предлагат модели смартфони, които обхващат целия ценови диапазон – от ниския до високия клас. С най-голяма отстъпка – 50% от цената, се предлагат моделите Galaxy A21S и Galaxy A20e. Двата модела включват добри характеристики за своя клас – комбинации от прецизни камери, HD+ дисплеи и допълнителни софтуерни екстри, които Samsung предлага в комбинация с Android OS.

Сред моделите от средния клас впечатление правят моделите Galaxy A51 и Galaxy А71. Те идват с 25% отстъпка от цената. При тях хардуерът е извисен на по-високо ниво, като те се отличават с Full HD дисплеи, за още по-добро визуализиране на картината, по-мощен хардуер и батерии, както и комбинации от камери, които притежават повече възможности за заснемане на изображения и видеа.

Представители от високия клас са модели като Galaxy S20 FE (с 15% по-ниска цена в рамките на промоцията) – т. нар. „потребителска версия“, която впечатлява с любимите флагман характеристики, но има и по-ниска цена,  както и топ модела Galaxy S21 Ultra 256GB. Той е с по-малка отстъпка като проценти, но ако погледнем към абсолютната му стойност, сумите всъщност са значителни. При покупка с А1 ONE Unlimited 2XL цената е с почти 200 лева по-ниска.

И това са само част от предложенията в месеца на Samsung. Пълният списък с устройства може да бъде открит на А1.bg. Няма обаче време за губене – цените важат до края на март или до изчерпване на количествата от съответния модел.

Отстъпки и пак отстъпки

Промоционалните устройства, включени в кампанията, се предлагат с различни отстъпки, достигащи до 50% отстъпка от стойността на устройството. Те важат за новите смартфони, закупени до края на месец март, заедно с нов абонаментен мобилен план А1 ONE Unlimited. Устройство, закупено с тарифен план, винаги излиза по-изгодно, но сегашният момент за покупка е дори по-добър. В момента тарифните планове за мобилни услуги на А1 също са с нови, промоционални условия.

Така, например, тарифният план A1 ONE Unlimited 2XL предлага на потребителите цели 50 000 MB на месец на максимална скорост за целия срок на договора, както и неограничени минути за разговор. Цената на тарифния план е 29,99 лева на месец, като включва и допълнителни екстри – мобилна телевизия Xplore TV GO с 60+ ТВ канала, с неограничен стрийминг за първите 12 месеца, услугата А1 Net Protect, с безплатен достъп за първите 3 месеца, както и включената в пакетите екстра – A1 Wallet Unlimited, с промо период за първите 12 месеца.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*