Смартфон или часовник на по-ниски цени и без договор? Възможно е

Живеем в свят, изпълнен с технологии. Заобиколени сме от тях и ги използваме непрекъснато. Затова всеки ден искаме повече – по-нови устройства, по-добра свързаност, повече възможности за разговори и неограничени мегабайти за интернет на максимална скорост. Това в много случаи е свързано и със сключване на нов договор за мобилни услуги. Когато не искате да се обвързвате с нов договор, а търсите самo устройство за подарък или подмяна на старото си такова – не винаги имате нужда от нов абонамент. Идеята на А1 ще допадне на всеки любител на свободния и лесен избор. Нещата се случват бързо и на достъпни цени с новата опция на онлайн магазина на А1.

Как да направите поръчка без договор

С новата функционалност на сайта на А1, където може да закупите устройство от онлайн магазина на компанията без обвързващ договор. Цените там са преференциални с сравнение със стандартните планове и оферти на сайта.

Поръчката можете да направите в няколко лесни стъпки. На А1.bg ще откриете предложения както за смартфони, така и за smart часовници. След като направите своя избор, трябва да натисне върху бутона „Заяви тук“. Следващата стъпка е да въведете кратка информация за контакт и да посочите желаното устройство.

В най-кратък срок служител А1 ще се свърже с вас, за да финализира поръчката. В разговора се уточняват всички детайли – модел, цвят, място за доставка и пр. Контактът с истински човек, макар и по телефона, има редица предимства. Служителят на А1 може да консултира клиента и да обсъди най-добрите възможности за устройство, което да отговаря на неговите нужди. На този етап няма проблем за потребителя да промени предпочитанието си за покупка, независимо от избраната опция на сайта.

Доставката е бърза, безопасна и безплатна, а устройството се заплаща при приемане на пратката директно на куриера. Законът дава възможност за връщане на закупеното устройство в срок от 14 дни, в случай че то не отговаря напълно на очакванията на потребителя.

договор Смартфон или часовник на по-ниски цени и без договор? Възможно е А1 Блог

Smart часовниците – новият хит

Новата функционалност на сайта предлага избор от стилни smart аксесоари, които също могат да бъдат намерени на специални цени. Сред тях са популярни модели от Samsung и Huawei, както и специалното предложение – комбинация от smart часовник Huawei GT 2е, заедно със слушалки FreeLace и Smart везна.

Изборът на смарт часовник, без обвързване с тарифен план, се очертава като предпочитана опция за много клиенти, които вече имат услуга от А1 и нямат необходимост от промяна или скорошно преподписване.

Кои мобилни устройства са на изгодни цени

В момента компанията предлага популярни избрани модели смартфони от водещи производители: Apple и OnePlus, Huawei, Motorola и Nokia.

Хитовите налични модели са iPhone 12 Mini с елегантен размер, „ретро“ дизайн и впечатляващи характеристики, както и iPhone SE 2020, който пък се оказа един от най-купуваните артикули на Apple през последната годиназаради доброто съотношение цена – качество.

Представител на средния клас смартфони, с характеристики и от високия клас, е OnePlus Nord N10 5G, който се слави като едно от най-добрите бюджетни решения от новото поколение 5G устройства. На по-достъпна цена могат да се открият и модели като Huawei P40 Lite, Nokia 5.4 и Motorola G9 Power.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*