Как реклама на А1 стигна до Северна Ирландия

Нещо необичайно се случи на стадион Уиндзор Парк в Белфаст на 31 март. Любителите на футбола, които гледаха срещата между Северна Ирландия и България, видяха на няколко пъти реклама на новия неограничен тарифен план А1 Unlimited на рекламните пана покрай зеления терен. Новите мобилни тарифни планове на А1 влизат в сила от началото на април, но завесата за тях беше открехната съвсем леко още на 31 март за футболните запалянковци.

Разбраха ли в далечния остров първи за плана? Не само. Всъщност, освен по българската национална телевизия, мачът се излъчваше и по британската Sky Sports UK, като потенциалната аудитория достига милиони.

Да рекламираш в чужбина

А1 е сред най-големите рекламодатели в България и това е напълно естествено с оглед на множеството ни и разнообразни услуги. Пътувалите в Централна и Източна Европа пък със сигурност са попадали на логото на А1 и в чужбина, тъй като сме част от група компании, която оперира в общо 7 страни в Централна и Източна Европа.

За пръв път обаче достигаме до Обединеното кралство на Великобритания и Северна Ирландия. Това е особен рекламен пазар със свои си правила, а точно Цар Футбол е религия за голяма част от населението. Позиционирането на реклами дори и в Северна Ирландия е предизвикателство, с което екипът ни се справи.

Завесите се вдигнаха на 31 март

На 31 март футболните фенове у нас станаха първите, които разбраха за новия неограничен мобилен план А1 Unlimited и новото ни портфолио. То влиза в сила официално от първи април, но информацията за него беше налична на сайта на компанията още в късните часове на 31 март. Тук символът е най-важен. А1 Unlimited e наистина иновативен продукт и е логично да бъде и рекламиран по иновативни начини. И тъй като А1 се чувства в свои води в дигиталния свят, няма нищо странно в това да се появяваме и в истински дигитални формати.

От друга страна, посланието на кампанията е свързано и с характеристиките на тарифния план. А1 Unlimited e безкраен като възможности – безкрайни минути и мегабайти в България или в друга страна от Европейския съюз без ограничение на скоростта на връзката.

Защо избрахме точно А1 Unlimited

Oт първи април влизат в сила общо шест нови плана, но А1 Unlimited безспорно заслужава да се отличи като нашата телевизионна звезда. Ключовата дума за този план е „неограничен“. Няма значение дали става дума за минути за разговори, мегабайти на максимална скорост или самата скорост на връзката.

И не на последно място по важност – цената. Светлините на прожекторите ще светят особено ярко над А1 Unlimited до края на април, тъй като планът се предлага на страхотна промоционална цена. Всички, закупили го до края на месеца, ще плащат само по 34,99 за целия период на договора.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*