Неограничени възможности с план A1 Unlimited

През последните няколко години смартфоните се превърнаха в технологичните джаджи, които използваме в ежедневието си постоянно. Те са лесно преносими, а в същото време дават възможност за връзка с близки, развлечение, работа. С тях сърфираме в мрежата, гледаме видеа, филми, слушаме музика, както и чатим, пишем имейли или снимаме.

Всичко това обаче е свързано не само с технологичните възможности на устройството, но и с мобилния план и неговите характеристики. Именно затова А1 прави пълна промяна на своите мобилни планове от началото на април с новия план А1 Unlimited. Той е първият по рода си план с пълен контрол и свобода – неограничени минути за разговори и мегабайти за сърфиране в мрежата с неограничена скорост на изключително атрактивна цена. До края на месец април А1 Unlimited е с промоционална цена от 34,99 лв. за целия период на договора.

Какви са предимствата на това да си с план без ограничения

Новият план е част от промененото портфолио на А1, което сега включва общо 6 нови мобилни тарифи. А1 Unlimited  дава на своите потребители неограничени национални минути, неограничени мегабайти на максимална скорост в страната и в роуминг в ЕС, неограничена скорост , както и неограничен брой на SMS и MMS за България и в роуминг в страните от ЕС. Освен това всеки потребител има достъп до дигитални услуги, които сам може да управлява чрез приложението на компанията – Моят А1 или неговата уеб-версия, налична на А1.bg.

Новите планове впечатляват и с иновацията за прозрачно и лесно управление на желани от клиентите допълнителни услуги и трафик пакети, включително и т.нар. позиции, в които могат да се активират без допълнително заплащане. Сред дигиталните услуги са: мобилната телевизия Xplore TV GO, абонамент за новини от Capital.bg, музикалната платформа Deezer, дигиталният портфейл А1 Wallet, филмовият каталог HBO GO, спортните пакети Diema Xtra или MAX Sport, както и други. След като потребителят направи регистрация в приложението, той ще намери специален таб „Дигитални услуги“, където за секунди може да добави услугата, която предпочита.

Възможността да управляваш дигиталните си услуги е достъпна за всички тарифни планове от новото портфолио, като по-голямата част от тях предоставят и безплатните позиции за добавяне на услуги.

Персонализация от ново ниво

Новите абонати на A1 Unlimited бързо ще открият предимствата на плана. Освен безкрайните минути, мегабайти и скорост, възможностите за създаване на план спрямо твоите предпочитания са също неограничени. Веднъж избрани, дигиталните услуги в позиция не са фиксирани завинаги, а напротив – потребителят е свободен да променя решението си всеки месец.

Няма никакъв проблем да се тества Deezer в продължение на няколко месеца и след това да бъде заменена с HBO GO, независимо че двете услуги са много различни. Няма неустойки, които да дължите за смяната. Единственото, с което трябва да се съобразите, е, че услугата в конкретна позиция може да се променя най-много веднъж месечно. Но с 24 месеца на разположение и 4 активни позиции, абонатите на A1 Unlimited лесно могат да си изпробват множество комбинации.

Изборът за активация на услуги в безплатна позиция е най-предизвикателната част, защото възможностите са повече от четирите места. При това – все добри. Допълнителните услуги се избират и заплащат на стандартна цена.

За да научите повече за новите ни тарифни планове, разгледайте детайлната информация за тях на А1.bg.

 

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*