A1 търси нови късметлии

Късметът е сред най-честите пожелания, които отправяме към близки и приятели или пък желаем за себе си. То е абстрактно понятие и за някои хора думичката може да означава едно, а за други друго. Факт е обаче, че всеки се надява да е сред късметлиите, които печелят било то предметна или парична награда без особени усилия. За всички потребители, които се припознават в тази група, А1 България дава нова възможност за успех.

„Колелото на късмета“ – нов шанс да бъдеш късметлия

От началото на април А1 популярното „Колело на късмета“ се завръща в Моят А1. То предоставя възможност на потребителите, които заплатят своята сметка онлайн, да „завъртят“ колелото и да бъдат сред късметлиите, които ще получат бонус мегабайти на максимална скорост. Единственото условие за участие е плащането да е извършено през регистриран профил в приложението или уеб-версията Моят А1 на A1.bg.

С новата кампания А1 разширява множеството възможности на Моят А1 чрез забавна и интерактивна игра. Самото приложение е лесно за използване и на практика всеки потребител разполага с достъп до онлайн магазина на компанията само с няколко клика.

Защо е важно да плащаме онлайн?

А1 винаги призовава своите потребители да използват каналите за самообслужване – мобилното приложение Моят А1 или уеб-версията му на A1.bg, защото онлайн винаги е по-лесно и удобно. Във време на пандемия е и много по-безопасно.

С Моят А1 потребителите могат да се възползват от пълния набор от услуги, независимо къде се намират. Освен бърза справка за изразходените и оставащите минути или мегабайти, с няколко клика можем да заплатим месечния си абонамент към телекома или да добавим нови дигитални услуги.

Плащайки онлайн, сега потребителите могат да спечелят бонус пакети от 100, 500, 1000, 2000, 3000, 5000 и цели 10 000 МВ на максимална скорост, валидни за 30 дни. Единствено трябва да завъртят дигиталното колело в приложението Моят А1 или чрез уеб-версията му на сайта А1.bg.

Късметът може да ти донесе и 1000 лв.

Периодът на кампанията на А1 продължава до края на месец април, като на потребителите им се предоставя допълнителна възможност за печалба на истински пари. Всеки потребител, който направи плащане през Моят А1 до 30 април, може да участва и в седмична томбола за награда от 1000 лв. Условие за участие е плащането на сметка към А1 да е извършено с Mastercard и данните на картата да бъдат запазени за следващи плащания. По този начин клиентът автоматично се включва в седмичната томбола с голяма награда.

Всеки, платил сметката си по този начин, може да участва в томболата без значение колко мегабайта е спечелил от „Колелото на късмета“. Паричната награда на късметлиите ще бъде преведена по посочена IBAN-сметка на потребителя.

Всеки нов клиент на компанията също може да се включи в томболата. Единствено трябва да заплати с Mastercard карта сметка в размер минимум от 10 лв. за услуга от А1 и след това отново запази картата в приложението за следващо плащане.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*