Amazon Prime Video предлага за всекиго по нещо

Стрийминг платформите за филми и сериали се превърнаха в пръв приятел на мнозина във времето на пандемията. Именно затова те започнаха да инвестират още повече в разработване на съдържание. От това печели всеки кино любител, защото може спокойно от вкъщи да гледа холивудски хитове. И тъй като често определени продукции се предават само по една платформа, потребителите избират да са абонирани не само за качествена телевизия, но и за допълнителни стрийминг услуги. Изборът обаче не е лесен, а конкуренцията между платформите – голяма.

Нещо, което истинските любители на забавленията пред малкия екран си струва да обмислят, е Amazon Prime Video. В популярната платформа може да откриете много хитови заглавия от последните месеци. . Сред тях са сериалът “The Boys” („Момчетата“), разбиващ представите за супергероите. Като истински блокбъстър се очертава и „Завръщане в Америка“, което е и завръщането на неподражаемия комик Еди Мърфи в ролята на легендарния принц на Замунда – Аким.

За нас особено интересен е и “Борат 2“ (Borat subsequent moviefilm) с участието на Саша Барън Коен и българската звезда Мария Бакалова, която беше номинирана в някои от най-престижните награди за филмово и театрално изкуство – “Оскар“, BAFTA, „Златен глобус”, награди от Гилдията на киноактьорите.

Феновете на фантастиката ще открият новия „Стар Трек: Пикард“, а любителите на трилърите ще могат да гледат шпионския екшън сериал „Tom Clancy’s Jack Ryan”. Списъкът със заглавия може да бъде продължен още много.

Вече и в Xplore TV

От миналия месец абонатите на А1 имат още една причина да се спрат на Amazon Prime Video. А1 интегрира нова удобна функция за всеки клиент на ТВ услуга по технологията Xplore TV.  Новата функция позволява на абонатите на стрийминг платформата Amazon Prime Video да управляват съдържанието си с дистанционното, което използват за своя ТВ приемник.

По този начин допълнително се разширяват полезните възможности на Xplore TV. Овен достъп до ексклузивно съдържание, 4K Ultra HD канали, любими телевизионни продукции, video-on-demand и много други, сега клиентите на А1 могат и да управляват богатото съдържание на Amazon Prime Video директно от едно устройство, докато се наслаждават на уюта на своя дом.

Как, какво и къде може да се гледа

Предварителните стъпки са лесни и бързи. Ако потребителят е абонат на Xplore TV, но не и на Amazon Prime Video, той трябва да направи отделна регистрация към платформата. Абонаментът към стрийминг платформата е на цена от 5,99 евро на месец. Целият процес на регистрация се случва на уебсайта на Amazon prime. Има и възможност за тестов период, от който може да се възползвате, за да се убедите, че съдържанието е подхожда на вашия вкус. Предвид огромното му разнообразие едва ли отговорът ще е отрицателен.

След като имате вече създаден профил, данните могат да се използват за свързване през Xplore TV. Ще откриете опцията в менюто на ТВ услугата си. По същия начин могат да използват функцията и потребителите, които вече имат абонаменти за Amazon Prime Video. Те директно могат да отворят приложението от менюто на Xplore TV и да влязат със своя потребителски профил.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*