Нови Galaxy Buds+ от А1 – вижте кой може да ги получи

Слушалките се утвърдиха като джаджи, които използваме в ежедневието си както за работа, така и за удоволствие. Неслучайно са и предпочитан аксесоар от много потребители, особено от меломаните. За радост на любителите на технологиите и музиката стартира нова кампания, с която могат да получат именно слушалки – и то не какви, а Galaxy Buds+ – малките безжични тапи за уши, които имат елегантен дизайн и предоставят страхотен звук.

Как да получите Galaxy Buds+ от А1?

За целта потребителите трябва да закупят някой от уникалните флагмани от серията на Samsung – Galaxy S21 от магазинната мрежа на А1 или от сайта A1.bg. Това условие важи и за трите модела от корейската компания, които вече са интегрирани и в 5G мрежата на А1Galaxy S21, Galaxy S21 Ultra и Galaxy S21+. Потребителят трябва да направи това в периода от 09:00 ч. на 10.05.2021 г., до 23:59 ч. на 23.05.2021 г. и да попълни формата за регистрация (пълните условия на кампанията – линк). Първите 800 човека, които отговарят на условията и регистрират своята покупка на страницата на кампанията, може да очакват своя подарък от А1 в рамките на една седмица след регистрация.

Дизайнът на Galaxy Buds+ ще ви впечатли

Негласна тенденция през последните 2 години е, че по-голямата част от производителите на смартфони премахват 3,5-милиметровия жак за слушалки, което дава път на безжичните модели слушалки. Макар да има определен сантимент към така познатия жак за слушалки, не може да отречем, че безжичните слушалки имат своите предимства. Те са и определящи за популярността на безжичните слушалки, която е във възход. Така например, моделът Galaxy Buds+, който се пови на пазара през изминалата година, са поредните слушалки от производителя Samsung с уникален дизайн и характеристики. Те успешно допълват портфолиото на компанията, която все повече инвестира в разработката на аксесоари към своята богата колекция от смартфони и други джаджи. Вглеждайки се в дизайна на слушалките, ще открием, че производителят е помислил доста върху него. Те са лесно преносими, имат елегантен изчистен дизайн, като формата на корпуса им пасва перфектно в ушната мида. Те са изключително леки (6.3 грама на слушалка, 39.6 грама е цялата кутия) и позволяват движенията на главата да са без всякакви затруднения. Удобни са за използване и при лек джогинг. Моделите идват в комплект с елегантна кутия от съответния цвят, която може да се зарежда безжично с QI зарядно или директно от смартфон, който разполага с функция за отдаване на електрически заряд.

Технически аспекти на Galaxy Buds+

Красивият дизайн е само един от аспектите на Galaxy Buds+. Всъщност, самите слушалки впечатляват и с доста сериозни технически възможности. Те са първите по рода си безжични слушалки от Samsung с двупосочен високоговорител. Батерията също е на изключително ниво (85 mAh) – според производителяслушалките позволяват цели 11 часа непрекъснато слушане с едно зареждане, а зарядът, с който разполага кутията за зареждане, е два пъти повече. Налична е и функция за бързо зареждане на слушалките – само 3 минути зареждане осигурява цял час работа на слушалките. Свързването на слушалките със съвместими устройства е посредством Bluetooth v5.0 технология, която позволява по-бързо прехвърляне на данните. Слушалките включват също сензор за хол, акселерометър и сензор за близост.

Кристален звук при слушане и в разговори

Партнирайки си с AKG – утвърдена австрийска компания в сферата на акустиката, специализирана в разработката и производството на микрофони, слушалки и безжични аудио системи – Samsung включва в Galaxy Buds+ адаптивна 3-микрофонна система, която позволява звукът при разговор да бъде кристално чист. 2 от микрофоните имат точно тази цел, те са разположени външно и тяхната цел е, работейки в синхрон с вътрешния микрофон, да блокират външните шумове и да карат гласа да изпъкне по време на разговор. В същото време разполагат с технология Ambient sound, която накратко означава, че когато е включена опцията, системата ще филтрира фоновия шум и ще позволява на потребителите да чуват и звуци от заобикалящата ги среда.

Двупосочните динамични говорители позволяват на потребителите да се потопят в музиката и да се насладят на дълбок бас, придружен с кристално ясни средни и високи тонове. Звукът се доближава до студийно качество и е перфектен за слушане на подкасти, телефонни обаждания или аудиокниги. Отличното качество на звука е допълнено от лесен контрол при използване на слушалките. Цялото управление на силата на звука, както и преминаването през плейлистите е улеснено, като потребителят може да го извършва чрез докосвания върху слушалките. Функцията за кратки паузи също е налична, като тя е изключително удобна ако използвате слушалките в движение и сте сред хора.

На свой ред лесното свързване с Android, iOS или Windows устройства позволява повече удобство за потребителите да се наслаждават на своята любима музика или да водят лесно разгори.

 

Още по темата

  1. Изключителмо съм доволен от качеството на звука и на баса, като съм сложил еквалайзера на динамичен. Нищо че са ми подарък към телефона, който си взех Samsung Galaxy S21 + 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*