5G ULTRA e тук. Какъв нов план да изберем?

Някак неусетно излетя времето, когато чакахме да стане 21:00 за безплатните разговори до 05:00 сутринта, за да стигнем до 5G ULTRA и възможности за неограничени минути, неограничени мегабайти и неограничена скорост. Услугите на А1 се развива постоянно и днес всеки клиент може да се възползва от 5G мобилни планове, както и съвместими за мрежите устройства.

Избирането на подходящ мобилен план зависи от три фактора – с какво мобилно устройство разполагаме или искаме да закупим, колко желаем да говорим и сърфираме в онлайн пространството, както и какъв бюджет сме склонни да отделяме.

Време ли е за ULTRA план

Новите мобилни тарифни планове направиха дебют в средата на месец април, като по този начин отговориха на желанията на потребителите от типа heavy user-и, на които никога не им са достатъчни мегабайтите. С този ход А1 представи на своите клиенти първите в страната 5G мобилни планове – A1 Unlimited.

Tези, които искат да се възползват от пълните възможности на 5G ULTRA с наистина неограничена скорост, могат да го направят с предложението на плана Unlimited Ultra. При него няма ограничения от никакво естество. Освен че е подходящ за всеки потребител, който желае да сърфира със скорости, достигащи над 1 Gbps и никакъв лаг, планът предоставя и допълнителни услуги „Select”. Абонаментът съдържа до три свободни позиции, а клиентите могат свободно да избират коя услуга да активират спрямо своите предпочитания.

Ако имаш 5G устройство, дигиталният ти живот е толкова динамичен колкото и истинския, а мегабайтите непрекъснато свършват – Unlimited Ultra e подходящият избор.

Въпрос на скорост

5G ULTRA технологията е уникална на българския пазар. В дългосрочен план тя ще открие цял нов свят на умни устройства и постоянна свързаност. За да не говорим обаче само за бъдещето, нека погледнем към реалностите тук и сега, и към възможността за 5G план на достъпна цена.

За потребителите със съвместимо с 5G ULTRA устройство, но без претенции за възможна скорост са налични и варианти с ограничение на скоростта съответно до 200 или до 100 Mbps. Unlimited 45,99 и Unlimited 39,99 предлагат всички удобства на Unlimited Ultra, с но имат горна граница на скоростта. SMS-и, минути и мегабайти могат да се ползват без ограничение.

Свободните позиции за услуги „Select” са 2, като клиентите могат да използват същите възможности както и при Unlimited Ultra.

Още нямаш 5G смартфон, но искаш неограничени MB?

Макар новите 5G планове да отразяват глобалните тенденции, А1 предлага устройства и планове, които работят в 4G и са достатъчни за нуждите на голяма част от клиентите. Такъв е планът Unlimited 32,99 с безкрай мегабайти. С него няма как да се достигат скоростите, които предлага 5G ULTRA мрежата на А1, но в същото време няма да има и притеснения за използвания трафик.

Планът идва с опция за избор на до 2 услуги „Select“, както и с разнообразие от включени предложения по подразбиране, които са безплатни за различни периоди от 1 до 24 месеца.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*