А1 покори препятствията на Legion Run

Какво е нужно, за да преминеш през огромно трасе, пълно с всякакви изключително трудни препятствия от огън, кал, лед и бодлива тел? Как изобщо можеш да стигнеш до финала след 5 км. бягане в 30-градусовата жега? Със сигурност ти трябват много физическа сила, издръжливост и воля, защото не всеки би преминал през всичко това просто за забавление. Истината е обаче, че предизвикателството, наречено Legion Run, изисква най-вече много екипен дух, отдаденост и подкрепа.

Legion Run не е състезание, нито надпревара. Тези, които познават формата му, знаят, че тук титлите и първите места не са от значение. То цели да изпита както физическите способности на участниците, така и отборните им умения, защото дългото трасе, осеяно от предизвикателства и опасности, не изглежда толкова страшно, когато има кой да ти подаде ръка.

Така е и в живота. Трудностите не са толкова тежки, когато има кой да ти помогне. В нашата компания ценим високо работата в екип и точно затова вече три поредни години се включваме в предизвикателната игра. Участието ни е част от множеството придобивки и инициативи в подкрепа на физическото и психическото благосъстояние на колегите. А и да си признаем, е страшно забавно, което само по себе си е достатъчно причина. Затова Legion Run вече е традиция в А1, а екипът ни всяка година очаква събитието с нетърпение.

Тази година то се проведе през първия уикенд на месец юли. 130 служители от цялата страна решиха да изпитат волята и упоритостта си и не само го направиха, но преминаха през всичко препятствия отлично.

За страхотните емоции и изживяването си разказва Георги Зайчев, старши техник от дирекция “Инфраструктура на мрежата и фиксирани услуги”, който участва за първа година, но беше сред първите, които завършиха трасето. Той и колегите му Александър Демиров, търговски консултант, и Антон Хитов, супервайзор, финишираха заедно.

Искам на първо място да благодаря отново на А1 и всички, които организираха посещението на Legion Run ‘21 и ни предоставиха възможността да се забавляваме заедно с колеги! За първи път участвам в подобно събитие в такъв мащаб и за мен беше уникално приключение. Останах с прекрасни впечатления от самото състезание, както и от цялостната организация. Освен забавление, моята цел беше да тествам способностите си и съм изключително щастлив, че завърших като един от първите финалисти.

Ако се чудите какви точно са били предизвикателствата в играта, Георги ни сподели кое за него е било най-трудното и с какво той ще запомни Legion Run:

Не мога да определя кое от всички препятствия ме затрудни най-много, защото имаше не малко такива. Определено преминаването през ледената вода ще го запомня като “разтърсващо” :). Въпреки това отново бих участвал в такова събитие, защото съм фен на екстремните преживявания, високия адреналин и обичам да тествам духа и волята си.

Най-важното беше да се забавляваме с колегите! Така и направихме. С това ще го запомня – прекрасни емоции, невероятни приключения, страхотна компания и не на последно място – добри резултати. Такова изживяване не може да се опише с думи.

Може би с думи наистина няма да успеем, но пък имаме доста снимки. Разгледайте ги в галерията и се потопете в приключението Legion Run заедно с нашите колеги.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*