Това ли е точният момент да закупиш iPhone 12

Последните модели iPhone направиха силно впечатление още при своята поява. От премиерата измина почти година, но устройствата от серията 12 са все още изключително актуални и предоставят отлични характеристики. Сега, когато потребителите очакват следващата серия, iPhone 12 може да бъде закупен изключително изгодно.

В магазините на А1 и онлайн на А1.bg серията 12 се предлага с отстъпки, достигащи до 400 лв. от цената. Още повече – смартфоните могат да работят и в 5G ULTRA мрежата на А1, а най-големите отстъпки са именно в комбинация с тарифните планове, които дават достъп до мрежите от пето поколение.

Телефоните с отстъпка от А1

В новата кампания с отстъпки от А1 се включват всички смартфони от последната серия на iPhone. В това число: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, както и топ флагмана – iPhone 12 Pro Max. От намаленията могат да се възползват както нови клиенти, така и настоящи, които подпишат нов договор, без значение дали ще закупят устройствата в магазин на А1 или онлайн на А1.bg.

Всички телефони от серията 12 впечатляват с много мощ, която идва от уникалния процесор на Apple – A14 Bionic с 5-нанометрова архитектура. По този начин процесите се оптимизират по-добре, като в същото време се пести от електроенергия, а това означава повече заряд на батерията с едно зареждане. Любителите на фотографията също ще харесат камерите, които винаги впечатляват с възможности за заснемане на качествени изображения и отлични видеа.

iPhone 12 Това ли е точният момент да закупиш iPhone 12 А1 Блог

Какво получаваш, когато закупиш нов iPhone 12

За да отговорим на този въпрос, може би най-добре е да категоризираме ползите в три основни категории – хардуерни, софтуерни и чисто имиджови.

От една страна, напълно разбираемо е точно хардуерът да привлича потребителите. Елегантният дизайн с премиум усещане, отличният дисплей, камерите, които могат да послужат във всяка ситуация от ежедневието, и, разбира се, мощта, която предлага серията 12 е само върхът на айсберга.

Включеният хардуер се съчетава перфектно с операционната система на Apple – iOS. Много от потребителите предпочитат устройства от Apple именно заради операционната система, която според мнозина е по-интуитивна и удобна. В това може и да има доза субективизъм, но в същото време е факт, че много хора, веднъж преминали към iOS, остават с iOS. Ако цената е била бариера, то промоции като настоящата със сигурност накланят везните в полза на iPhone. Говорейки за софтуер – сдвояването става по-лесно и удобно с цялата екосистема от смарт джаджи на Apple, които също са с много високо качество.

Третият голям фактор е по-скоро психологически и казваме това без грам укор към любителите на бранда. Да разполагаш с устройство с изтънчен вид и отлични параметри, символизиращ технологичния напредък в индустрията, със сигурност носи престиж. Любителите на iPhone често са и любители на високите технологии като цяло. Те са потребители тип „иноватори“ и устройствата им демонстрират това.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*